3.4.15

\Vindows Novosti danas otvara ponovno svoj forum

Windows Novosti banner

Pozdrav dragi čitatelji, danas imamo radosnu vijest da podijelimo s vama. Nakon što smo objavili članak o stranici da su komentari prešli iz dnevnih komentara u duge diskusije bez kraja odlučili smo popraviti naš forum koji je bio onesposobljen radi napada/spamovanja sa strane.

 

Novi forum se nalazi na istoj adresi kao i do sada forum.wpnovosti.com, kasnije ćemo dodati link i do forum.windowsnovosti.com (još radimo na prebacivanju adrese na novu). Link do foruma možete pronaći i u aplikaciji pod „kategorije“ se nalazi Forum, taj link će vas odvesti od danas do novog foruma.

 

forum

 

Novi forum je očišćen i spreman za korisnike, unaprijeđen je također jer ima mobilnu temu pored Desktop verzije koja će vama pružiti užitak diskutiranja na forumu. Prije nego što počnete komentirati i objavljivati tamo zamolili bih vas da pročitate pravila u forumu koja se nalaze u svakom pojedinačnom forumu.

 

Sa forumom želimo vam pružiti platformu gdje možete objavljivati ideje, sugestije, pitanja, diskusije, razmijenjivati iskustva, pričati o prednostima i problemima WP-a kao i Windows-a kao i za one koji ne žele preko emaila da stupe u kontakt s nama mogu objavljivati pitanja i sugestije u određeni pod forum ili u off topic forum.

 

Napomena:

 

Ako još uvijek vidite stari forum koji nije iznad na fotografiji, onda u web pregledniku držite shift dugme i kliknite na forum to će zatražiti da vaš web preglednik stranicu učita ponovno, a ne iz memorije. Na telefonima to možete isto uraditi brisanjem IS cache memorije, ali mi savjetujemo da sačekate jer će se to samo uraditi nakon nekog vremena.

 

Ugodno korištenje foruma i pratite nas i dalje.

3 komentara :

  1. whatsapp i messenger imaju nadogradnju

    ReplyDelete
  2. Napokon sada za sve teme vezane za WP mogu da se postavljaju ovde na forumu,i dosta lakse korisnicima da se snadju.Sva cast Dino odlicno, jos da sredis da bude forum u Tapatalku i odlicno.Jedva cekam prve teme i komentare na forumu 😄

    ReplyDelete
  3. Жељко Јанковић03 April, 2015

    Well done Dino, well done!!!

    ReplyDelete

Ostavite komentar