9.4.15

Microsoft izdao zakrpu za greške koje su nastale nadogradnjom na bild 10049

Windows 10 setup novi

Microsoft je izdao novu zakrpu za korisnike koji su na brzom ciklusu Windows Insider nadogradnji i koji imaju već Windows 10 bild 10049 koja treba riješiti kritične greške nastale ovom nadogradnjom. Zakrpe nisu velike i brzo se mogu preuzeti pod Settings > Update & recovery > Windows Update.

 

Windows 10 update

Nakon nadogradnje na bild 10049 korisnicima Outlook email nije indeksirao kako treba, a i razvijači (programeri) su imali problema sa Hyper-V koji su nakon ove zakrpe otklonjeni. Za sve ostale korisnike koji su na sporijem ciklusu Windows Insider nadogradnji oni će uskoro dobiti bild 10049 sa ispravljenim greškama.

 

Napomena:

 

Windows Insider program nije za korisnike koji rade sa svojim računarima ozbiljne poslove. Isto tako nije za korisnike koji neće znati samostalno vratiti sistem na prijašnju verziju bez pomoći drugih. Za te korisnike će biti puštena oficijelna verzija ovog ljeta bez bagova i problema.

 

Izvor: winsupersite.com

3 komentara :

  1. Iako sam na telefonu redovito preuzimao PfD verzije (nekako je pusto tamo sada?!, ne znam što ne bi stavili GDR2 gore?), ovoga se klonim u širokom luku do, naravno, ljeta 2015...

    ReplyDelete
  2. Nije ni meni jasno. Ali ipak mislim da cem ovidjeti neku vrstu PFD do Windows 10. Ipak nije ljeto ni blizu jos, a moze biti i kasno ljeto u zavisnosti od razvoja. ko zna mozda cak i jesen ako neki operater dugo pregleda nadogradnju...

    ReplyDelete
  3. Nece da se updejtuje , izbacuje gresku " Realtek Semiconductor Corp. driver update for Realtek High Definition Audio - Error 0x800705b4"

    ReplyDelete

Ostavite komentar