15.4.15

Prve fotografije LG Windows Phone 8 se pojavile

lg-wp

Lg je nekada bio dio Windows Phone porodice sa WP7 sistemom, ali od tada nisu dugo izdavali nove uređaje sa Windows Phone 8 iako su od početka na spisku kao OEM. Neowin je sada došao do fotografija novog tipa LG Windows Phone 8.1 koji će vjerovatno izaći kod mrežnog operatera Verizon u Americi. Nije poznato hoće li i kada će biti kod nas u Evropi u prodaji. Spekulira se da uređaj ima diagonalu zaslon od 4.5“ kao i LTE podršku.

 

LGLancet

Na žalost ne postoji više informacija da podijelimo s vama ali čim nešto bude novo oko ovog ili nekog drugog uređaja od LG-a na Windows Phone 8.1 mi ćemo vas obavijestiti. Šta mislite o samom izgledu telefona iako se ne vidi mnogo?!

 

Izvor: WMPU

12 komentara :

  1. Izgled telefona nista posebno

    ReplyDelete
  2. Sulejman Hodžić 336115 April, 2015

    Isto LG iz G serije (G2,G3).

    ReplyDelete
  3. Ocekujem nesto ko LG Magma ili Bello,Fino,Joy...tako nesto

    ReplyDelete
  4. Na slici je Nexus 5 sa windowsom vidi sw iz avijona 😉

    ReplyDelete
  5. Imao sam neki update na Lumiu 520.Znal ko sta o tome?

    ReplyDelete
  6. Možda ima neke veze s ovim:


    http://www.windowscentral.com/windows-10-phones-preview-availability-paused-lumia-520-525-and-526

    ReplyDelete
  7. Nakon preuzimanja svake nadogradnje pise detaljno ime nadogradnje, pored toga i broj operativnog sistema, korisnici bi mogli poceti praviti screenshotove i sami citait sta je koja nadogradnja :) sve pise samo treba citati. (komentar nije samo za tebe nego za sve koji citaju)

    ReplyDelete
  8. Mislim da je pisalo nesto Insert Fast....u tom smislu.

    ReplyDelete
  9. Nema veze sa Windows 1o.

    ReplyDelete
  10. I meni malo lici na Nexus 5. U sustini to bi znacilo uredaj od 150-200€ mozda i manje

    ReplyDelete
  11. Ivan Stoilkovic17 April, 2015

    Preko 8.1 sa svim aplikacijama na mojoj Lumiji 520 koje sam koristio instalirao sam TP10 preko insider fast-a build 12534 i tada je nedostajao Spartan.Outlook nije hteo da se pokrene i bagovao je da nije mogao da se koristi,zatim sam preko Lumia Recovery tool-a vratio na 8.1 sve proteklo bez problema,drugi pokusaj istaliran TP10 bez problema i dosta brze,malo jeste u pocetku bilo bagova ali sam preko 10-ke uradio reset telefona i posle 10-ak min pocelo je podesavanje za telefon,region,nalog,i ostalo i digla se cista 10-ka i vec 5 dana radi super,zadovoljan sam,sve ap mi rade normalno i ne ispada sam iz aplikacija,nove ap sve rade super od novog alarma,do outlook-a,Spartan,Skype,Viber,Team Viewer,Maps,zatim navigacija radi,camera,igre Dream League Soocer,Table tenis,brzo odgovaranje na poruke je super,samo da live tile promene u vertical i large i extra.Poz

    ReplyDelete
  12. Vidicemo inace LG nije puno skup,ja mislim da ce biti uredjaj srednje klase a ne top model.

    ReplyDelete

Ostavite komentar