27.4.15

Gestures Beta aplikacija će možda dobiti nove funkcije

Gestures Beta Setup[5]Na Microsoftovoj “User Voice” stranici, gdje korisnici iznose svoje prijedloge i ideje za koje smatraju da trebaju biti ugrađene na Windows Phone sustavu, pojavio se zanimljiv prijedlog za Gestures Beta aplikaciju. Kao što vjerojatno već znate, ta aplikacija vam omogućuje da recimo odgovorite na poziv tako što telefon stavite na uho.

 

gestures

Jedan korisnik je predložio da se omogući promjena trenutne pjesme tako što lagano protresete telefon i kao što vidite taj prijedlog je označen kao da je uzet u razmatranje. Osim ovoga, u razmatranje su uzeti sljedeći prijedlozi:

  • Mobitel zavibrira kada se javi osoba koju ste nazvali, tako da ne morate mobitel čitavo vrijeme držati na uhu.
  • Odgađanje/isključivanje alarma određenim gestama poput okretanja telefona.
  • Zvučna obavijest kada je mikrofon isključen za vrijeme razgovora.

 

Sigurno bi se moglo nabrojati još praktičnih primjena Gestures Beta aplikacija ali problem stvaraju mogući konflikti. Kao primjer možemo uzeti trčanje i slušanje glazbe, aplikacija bi prepoznala treskanje telefona i prebacivala pjesme.

 

Zaposlenik koji je odgovorio da su prijedloge uzeli u razmatranje se ogradio i rekao da ne može obećati da će ispuniti te prijedloge niti zna kada bi mogli biti ispunjeni ali svakako je pozitivno da su uzeli u obzir to što korisnici traže, a oni će naći potražiti najbolji način kako to ispuniti.

 

izvor: WMPU

8 komentara :

  1. Super je ta aplikacijica...koristim.

    ReplyDelete
  2. vecinom i zaboravim da imam ovo instalirano ali nekad je stvarno od pomoci

    ReplyDelete
  3. Ja bi dodao kao na simbyan-u da mi kaze koliko ima vremena do zvona alarma,Jos kad bi bio kakav brojac ja bih pjevao....

    ReplyDelete
  4. Meni od prvog dana na mojoj 620 ne funkcionise.Ni javljanje kad prislonim na uvo ni flip to silence.Tako da bi update dobro dosao.

    ReplyDelete
  5. Pogledaj predhodni clanak...
    Probaj Realarm aplikaciju! Ona pokazuje koliko ima vremena do alarma!
    Realarm aplikacija za Windows Phone uređaje http://www.wpnovosti.com/2015/04/realarm-aplikacija-za-windows-phone.html

    ReplyDelete
  6. Koristim je uvek gotovo...odavno ja mislim da se nisam javio na telefon tako sto sam tapnuo na Answer na ekranu...samo prislonim na uvo i to je to :))

    ReplyDelete
  7. I meni je nedostajalo vrijeme do zvona kojeg sam imao na N73. Instaliraj Realarm i imaces brojac koji stalno azurira vrijeme do alarma.

    ReplyDelete
  8. Ovo vibriranje kad se javi osoba koju sam nazvao imao sam na HTC-u 8x

    ReplyDelete

Ostavite komentar