10.4.15

Detalji i oficijelne aplikacije za MSNetWork 5 konferenciju

msnetwork 5

MSNetWork konferencija je najveća konferencija IT svijeta u BiH i ove godine, tačnije od 27. – 29. aprila će se održati u Grand Hotelu Neum. Konferencija je organizirana od Microsofta radi razvoja lokalne IT industrije, ekonomije ali i društva. Na MSNetWork konferenciji učesnici imaju mnoštvo predavanja iz IT svijeta. Predavanja idu od tipa razvijačkih novosti u svijetu Windows-a i predavanja o univerzalnim aplikacijama na Windows 10 kao i predstavljanje rješenja koja se koriste u edukaciji.

 

Prošle MSNetWork (4) konferencija je okupila 520 učesnika, 80 predavanja iz 6 smjerova, 82 predavača. MSNetWrok konferencija iz godine u godinu raste i ove godine se očekuje još veći odazov učesnika ali i medija. Mi na žalost ne možemo biti live na licu mjesta da izvještavamo iako bismo to voljeli.

 

Screenshot_469791_100000

 

Screenshot_469791_1000000

MSNetWork 5 konferencija ima također univerzalne aplikacije za Windows 8.1 i Windows Phone 8.1 koje možete preuzeti ispod.

 

Preuzmite MSNetWork 5 aplikaciju za Windows ovdje.

 

Preuzmite MSNetWork 5 aplikaciju za Windows Phone ovdje.

 

Aplikacije je napravio Spaso Lazarević koji je MVP (Microsoft Most Valuable Professional) za Visual C#, kao i voditelj grupe .NET korisnika u Bijeljini. Više o Spasi možete pronaći ovdje, ili na njegovom blogu ovdje.

 

Registracije za MSNetwork 5 konferenciju su još otvorene i više detalja možete pronaći ovdje. Cijena registracije je 300KM, a za studente koji nisu u radnom odnosu postoji i kotizacija koja je 50KM.

6 komentara :

  1. Danijel Dimitrić10 April, 2015

    Kako vidim Bijeljina ima 3 predavača....

    ReplyDelete
  2. Spaso Lazarević10 April, 2015

    Bijeljina ima 4 predavača, Radmilo i Darko, Igor i moja malenkost (Spaso) :)

    ReplyDelete
  3. Produktivna sredina :) Samo naprijed kolege.

    ReplyDelete
  4. U kome je gradu?I za Spasu jedno pitanje hoce biti uskoro ispravljeno na crkvenom kalendaru da sam azurira dane na plocici?

    ReplyDelete
  5. :P nije valjda da nisi ni procitao clanak :) salim se. Pise iznad Grand Hotel Neum. Na moru naredni MSNetWork.

    ReplyDelete
  6. Danijel Dimitrić10 April, 2015

    Moja greška Darka jedino ne poznajem.

    ReplyDelete

Ostavite komentar