22.4.15

6tag ima narednu nadogradnju sa novim funkcijama

6tag setup

Neoficijelna verzija Instagrama – 6tag od veoma popularnog razvijača Rudy Huyn danas ima novu nadogradnju. Sa novim funkcijama i za razliku od oficijelne Instagram aplikacije 6tag redovno ima nadogradnje i razvijač sluša pažljivo sve sugestije i kritike. Do sada 6tag ima više funkcija nego Instagram, pri tome radi brže i bolje, jedino što nedostaje jesu push notifikacije, mislimo na instant obavijesti koje stižu kada vam neko komentira fotografiju ili je označi „srcem“.

 

Današnja nadogradnja na verziju 4.2 donosi:

  • Bedž na profilnoj stranici za verifikovane korisnike
  • Poboljšani kvalitet spremljenih kopija fotografija (koje nastaju prilikom podizanja sa 6tag aplikacijom na telefonu)
  • Podrška za novi red u komentarima ili naslovima

 

Nadogradnja je manjeg karaktera ali ipak je bitno da Windows Phone ima lojalne razvijače koji neće odustajati i uvijek dalje raditi za svoje korisnike. 6tag ima preko 400.000 ocjena u trgovini (globalno) i ima prosječnu ocjenu od 4.49 dok oficijelna Instagram aplikacija ima samo 4.14 ocjenu od preko 410.000 ocjena.

 

Dok sam pisao ovaj članak otkrio sam još jednu malu nepravednost prema „manjim“ (indi) razvijačima kao što je Rudy, naime Instagram oficijelna app svako malo je reklamirana u trgovini, zapravo ne prolazi 2-3 sedmice između jednog i drugog reklamiranja bilo gdje na svijetu, dok 6tag je svega imao 3 reklamiranja u trgovini i zadnje je bilo 8.11.2014. ako uzmemo to u obzir vidimo da se Instagram oficijelna app gura na sve strance, dok 6tag nema te beneficije a bolje rezultate.

 

Nepravdu spominjemo ovdje jer Microsoft tvrdi da će aplikacije koje se ažuriraju redovno biti i reklamirane u trgovini, a znamo da je Instagram sada 1 cijelu godinu bez nadogradnje.

 

Preuzmite 6tag aplikaciju ovdje.

 

QR%206Tag

1 komentara :

  1. Meni sustinski fali dodavanje videa iz galerije..

    ReplyDelete

Ostavite komentar