20.4.15

Metrotube i myTube (Youtube) aplikacije na Windows Phone imaju nadogradnje

MetroTube Setup

Dvije veoma popularne aplikacije danas imaju važne nadogradnje. Google je danas izmijenio javni API svoj preko kojeg legalno aplikacije dolaze do sadržaja. Obje aplikacije su imale danas manje probleme tokom korištenja i možda su neki korisnici to primjetili. Zbog toga je važna nadogradnja obje aplikacije koja će koristiti noviju verziju 3 Google Youtube API.

 

Pored ovih izmjena razvijači Metrotube aplikacije nisu dodali izvještaj o promjenama dok myTube razvijači su dodali da ima nova funkcija pregleda komentara kao i podrška za prijevode i bilješke na videozapisima.

 

Preuzmite Metrotube ovdje.

 

Preuzmite myTube! ovdje.

 

Obje aplikacije su plaćene međutim mogu se koristiti i u probnoj verziji. Metrotube se u plaćenoj verziji razlikuje samo u HD videozapisima, kameleonske pločice na Start zaslonu i osječaj korisnika da su platili za dobar rad razvijača (kao generalna podrška). myTube! ima restrikciju od 1 sat gledanja nakon čega se mora 2 sata odmarati, mada je i to „mali“ limit i za one koji baš toliko koriste aplikaciju mislimo da 0.99€ nije mnogo. Obje se aplikacije plaćaju jednokratno tak oda nakon toga korisnik ih uvijek može preuzimati besplatno.

3 komentara :

  1. A možete imat i više sreće nego pameti, pa ugrabit MyTube! putem myAppFree dnevne ponude :) (koja je bila).

    ReplyDelete
  2. da :) mada i besplatna verzija nije nesto limitirana, niju uopste strasno.

    ReplyDelete
  3. Po meni najbolja youtube app je tubecast.Najbolji dizajn,možete pustiti video i dalje ipretraživati,možete gledati videozapis u 1080p 60fps i projicirati putem DLNA.

    ReplyDelete

Ostavite komentar