10.4.15

Imate računar? Koristite nove web preglednike? Isprobajte UC Browser za Windows

UC-Browser-PC

Windows Phone korisnici u potrazi za najboljim web preglednikom su uvijek u iskušenju koji je najbolji za njih. UC Browser je jedan od najpopularnijih to možemo potvrditi. Danas je UC Browser ekipa objavila Windows (Dektop) verziju svog web preglednika kojeg možete preuzeti pod ovim linkom.

 

UC browser

 

UC Browser na Dekstop računarima se zasniva na Chromium-u koji se pokazuje kao dobra podloga za web preglednike. Ovaj veoma popularni web preglednik je dostigao u martu 2014. 500 miliona korisnika i s tim se ubraja u dobru konkurenciju Operi i drugim manjim web preglednicima, pa čak i Internet Explorer-u, Google chrome-u i Firefox-u.

18 komentara :

  1. Imam odmah averziju čim mi netko spomene riječ koja makar i sliči na CHROM(ium). (Google Chrome, izbjegavam). Možda sam u krivu... Nadam se da MS Spartan neće imat neki (Google) Chrome engine u podlozi? Chrome ekstenzije? (ono čemu se svi nadaju, ja ne želim haha). Uvijek sam bio bijela vrana... pa i odabirom mobilnog OS-a :)

    ReplyDelete
  2. :) ja sam isto tako dugo koristio Chrome ali bas od prvog dana nekako. Dok sada kompletno sam presao na IE, Spartan redovno koristim na racunaru i ok je, one funkcije koje mu nedostaju ima IE. Znam da ce ih i on dobiti kasnije tako da nije strasno. Ali Chrome ima i svoje prednosti nekada. Nisu bez razloga na vrhu sa Chrome. Spartan za sada ima "cudnu" podlogu, koriste vlastitu ali ona se predstavlja kao sve, od Chrome do iOS i Firefox, sve odjednom. Kasnije ce od toga napraviti vlastiti user agent da stranice prepoznaju Spartan kao Spartan.

    ReplyDelete
  3. De gledajte10 April, 2015

    http://www.neowin.net/news/new-images-of-windows-10-for-phones-leak

    ReplyDelete
  4. Znači, kad izađe finalni, zvat će se Microsoft Chameleon?! :P Off: Sjećam se da se Bing kodno zvao: Microsoft Kumo. Niđe veze :)

    ReplyDelete
  5. Vrlo je moguce :D a rade na prikupljanju informacija jos. jer ce web preglednik biti non stop u razvoju i sada oni vrse ispitivanja koje djelove prvo da ugrade, koji su vitlani. ima tu npr RTC real time communication koji IE ne podrzava, zbog toga nemamo ni web.whatsapp.com ima Chrome, Firefox i Opera. IE ima svoj neki sistem ali nije RTC a Chrome ne zeli da podrzi njega niti IE zeli RTC. malo je to kao izmedu djece.

    ReplyDelete
  6. Meni Crome u poslednje vrijeme nista ne valja,spor,izlazi u stranica,reinstalirao sam ga i nista.Sad koristim IE.Kad smo vec kod ovih browsera ,ove reklame,a vjerujem i vas ,izludjose,kako da ih maknem.Stavljao sam onaj Ad-block,ali nista,cas radi,cas ne.Pomoc!!!! 😒😒😒😒😒

    ReplyDelete
  7. Dino ima li sta od tog bilda za telefone danas?

    ReplyDelete
  8. Evo ovako koristio sam sve pretrazivace nekad je Opera bila najbolja,nekad Mozilla,nekada Chrome,nekad IE.Iskreno Opera i Mozilla su bili pre najbolji sada jednostavno nisu nesto,ok izgledom i sve ali ovako ne rade mi bas bas nekako.IE kako je izasao IE9 do 11 sve pohvale stvarno se trude i rade,cak i na losijim racunarima youtube ne steka nista,Chrome je bio ok do verzije 14 tako,bio mi je omiljeni ali kako sve vise poceli dodavati,i ubacivati postao je tezi.Primer nije meni imam jak racunar,ali moji prijateljima,treba dugo dok se otvori,steka,onda youtube koci haos posebice u HD ili Full HD,tako da Google Chrome me razocarao bas.Jedva cekam spartan,IE je sve bolji,mada mislim da ce Spartan biti bolji, kod IE je jedino problem otvaranje nekih stranica,nece orikaze skroz ili tako nesto.Opera onako nije losa ali primetio sam nekada stranice ne ocita skroz ili steka stranica,mada u poslednjim verzijama su isoeglali,pre mi je bila bolja imo vise mogucnosti,isto i Mozilla cim otvoeis vise tabova i klipova steka,Maxthon me iznenadio jer se zaaniva na IE i odlican je i ako nisam pre cuo za njega tek pre dve god na njemu svaki video klip mozes skinuti.Ato se tice UC broswera nije los dobar je,na telefonu slabo ga koristim ali drustvo ga koristi i ok je,dok na racunaru sada sam instalirao i bas mi je super,malo laguje ali ispravice polago,ali je dobar po meni bolji od Chroma.

    ReplyDelete
  9. Moracu i njega da isprobam koristim ponekad Vivaldi, nesvidja mi se nista slab mu je odaziv na otvaranje stranice dok mu dodje iz dupets u glavu pa tek da otvori cinimi se da prodje cela vecnost.

    ReplyDelete
  10. Ja sam na Firefox, i verzija 36.0 mi je baš, baš išla debelo na živce, jer je krivo renderirala slike (poluiscrtane polucrne su bile), to su riješili u verziji 37.0, a sadašnja je 37.0.1, ja uživam! Imao sam AdBlockPlus, ali sam skinuo i stavio AdGuard za Firefox. Uživam! Zasad ova verzija sve 5.

    ReplyDelete
  11. Pitanje za Spartan, koristim ga ali nikako ne mogu da instaliram Adblock ubiše me reklame i Ads, dok Adblock radi na IE super sve blokira, na Spartanu nikako. Šta raditi ima li kakvo rešenje?

    ReplyDelete
  12. Da da, IE je medju najboljim samo ima problem sa peikazom neki stranica, ali ovako ne koci,ne steka.Safari je isto odlican steta sto ga nema visw za Windows.Ta tri su medju najjacim IE,Safari i Chrome stim da se Chrome polako gubi i nije to to kao sto je nekada bio na pocetku.

    ReplyDelete
  13. Ja odsad samo ovaj browser koristim.Super je!!! :D

    ReplyDelete
  14. Edi Kovačić11 April, 2015

    A zamisli kako je meni na tabletu, imam chromium a nemam i. Explorer. 😉

    ReplyDelete
  15. Bolje da su se prvo potrudili da rese problem pucanja aplikacije na windows phone.....

    ReplyDelete
  16. Spartan jos ne podrzava ad-ons. Kada dode podrska moci cemo koristiti i ad block plus i takve ad-ons. Za sada ne postoji rijesenje dok Microsoft ne ugradi ad-ons, a imaju screenshot-ovi sa novijom verzijom nego sto mi imamo koja ima ad-ons. Pa vidjet cemo ove sedmice ima li kakav novi bild ili mozda cak nadogradnje Spartana, trgovine, i drugih aplikacija.

    ReplyDelete
  17. Mogu vam reći da mi se sviđa UC Browser, izgled je dobar za sada radi dobro ovo meni liči na nešto između Mozile i Chroma

    ReplyDelete

Ostavite komentar