7.4.15

ULTRAFLOW- zanimljiva igra za Windows Phone uređaje

UltraFlow SetupKako bi se odmaknuli od “teških” tema poput nadogradnji i Windowsa 10 kojeg nestrpljivo iščekujemo, danas vam predstavljamo ULTRAFLOW igru koja je veoma zabavna i vjerujemo da će vam dobro doći kao zabava da skratite barem nekoliko minuta čekanja.

 

Ultraflow_Menu1

Kao što vidite igra ima veoma jednostavnu grafiku bez pretjeranih detalja ali ipak ugodna oku, a cilj glavni igre je ubaciti mali krug (lopticu) u veći krug uz što manji broj dodirivanja prepreka. Da sve ne bude tako jednostavno, u ostvarenju toga cilja ometa vas ograničen broj dodira o prepreke i razne smetnje poput pomičnih pregrada ili strelica koje ubrzaju odnosno uspore lopticu.

 

Igra prati podatke kao što su broj dodira zaslona, koliko dugo ste igrali, koliko puta ste izgubili ili recimo koliko se puta loptica odbila od prepreke, sve te podatke možete vidjeti u postavkama igre. Možda bi se moglo reći da je jedini nedostatak (za sada) kod ove igre to što ima 99 razina (ako je to uopće nedostatak), ali nije isključena mogućnost da se taj broj poveća idućom nadogradnjom.

 

Ako volite povremeno zaigrati igru na vašem mobitelu preporučujemo da isprobate ovu zabavnu igru. Također želite li preporučiti neku igru ili aplikaciju to možete napraviti preko našeg foruma, a temu za ovu igru na forumu možete pronaći ovdje.

 

Hvala Giga na preporuci igre!

 

QR_Ultraflow

5 komentara :

  1. Ивана Ћирика08 April, 2015

    Instalirala sam je pre 10-ak minuta i već sam se zaludela, stigla sam do 42 nivoa. Dobra je. :-)

    ReplyDelete
  2. Ma bolja od tebe nemoze biti :P

    ReplyDelete
  3. Imam nekakav predosjecaj da ce 10-ka u srijedu ali koju 😂

    ReplyDelete
  4. Nisam ljubitelj igrica,ali ovo je gotivno,44 nivo ne mogu vise,hipnotisali me krugovi....

    ReplyDelete
  5. Preso je za 57 minuta igre, nadam se da ce ubaciti jos nivoa jer je jako zarazna igra...

    ReplyDelete

Ostavite komentar