1.3.15

VLC aplikacija stigla i za Windows 8 RT

VLC za Windows 8.1

VLC media plejer prije par dana je imao novu verziju za Windows 8.1 tablete i računare, za Windows 8 RT verziju operativnog sistema morala se praviti zasebna verzija jer Pro i RT verzije rade malo drugačije. Podrška za Windows RT znaći da će raditi na Surface RT ili na Nokia Lumia 2520 tabletu. Danas je razvijač Thomas Nigro objavio da je konačno stigla i Windows 8 RT verzija VLC media plejera koja ima sve poznate funkcije kao puštanje lokalne ili streaming muzike, videozapisa, i ima već podršku za prijevode (titule) kao i podršku za MKV ili FLAC.

 

VLC za Windows 8.1 2

 

Preuzmite VLC modernu aplikaciju iz Windows trgovine.

 

Javite nam kako se vama dopada? Po nama je Windows 8 verzija identična onoj na Windows Phone 8.1 ali naravno radi bolje specifikacije računara radi sve brže i fluidnije.

 

Napomena: Ova aplikacija radi samo na Windows 8, 8.1 i 10, nije namijenjena za rad na Windows Phone. Windows Phone verziju će te pronaći ovdje.

10 komentara :

  1. Pise mi u poslednjih par dana da preuzmem kritično ažuriranje??? WTF ?????

    ReplyDelete
  2. E moj prijatelju Marko ti ne citas WP Novosti danima se o tome pise o "kriticnom"azuriranju

    ReplyDelete
  3. Retko ja dolazim ovde. Nego sta to znaci? Xd

    ReplyDelete
  4. Zijad djulovic01 March, 2015

    Kada zapne "pomagajte braco" a kada je sve ok ko vas da nekazem sta ,ne bi ti skodilo malo vise druzenja sa ovom rajo vjeruj ,sve su to fini ljudi i pomocice u svakoj sitnici sta ko zna i umije a pogotovo nas Dino i Zeljko ,a sto se tice "kriticno azuriranje "to je lose prevedeno trebalo je da pise tipa neophodno ,redovno ,preporuceno i sl ,dakle jarane slobodno azuriraj i malo vise posjecuj ovi raju ,uvijek su spremni pomoci vjeruj ,znam iz iskustva 😊

    ReplyDelete
  5. Znaci da stisnes ok i krenes skidati jer je prevedeno krivo..vjerojatno ti je denim dosao

    ReplyDelete
  6. Jeste. Hvala

    ReplyDelete
  7. Zijad djulovic02 March, 2015

    Wody ,nevezano za temu evo nesto za tebe kopiro ,posto kupio poto ti prodado Lumia 640 XL je u biti Lumia 1330 o kojoj smo govorili.



    Lumia 640 XL, 5,7 inčni zaslon, 13 MP kamera, 5 MP prednja kamera, 3000 mAh. Koštat će 189€ u 3G verziji i 219€ u LTE verziji. Dolazi i sa godinom dana besplatnog korištenja Office Live paketa koji uključuje terabajt prostora za pohranu. Uređaj dolazi diljem svijeta uskoro.

    ReplyDelete
  8. Kako si povecao bateriju?

    ReplyDelete
  9. Zijad djulovic02 March, 2015

    Tako sam copu paste ,znaci dal je glasina dal ne uglavnom znam da te interesuje bas baterija 😊

    ReplyDelete
  10. Nenad Čupković05 March, 2015

    App još uvek u pelenama, snimite nešto u 1080p i pokrenite sa VLC... :/

    ReplyDelete

Ostavite komentar