27.3.15

Telegram Messenger Beta, OneDrive, Photo Marker i SofaScore LiveScore nadogradnje

Nova Store slika manja

Novi dan, nove nadogradnje na Windows Phone 8 sistemu. Danas imamo par aplikacija koje su vrijedne pomena i koje imaju nadogradnju. Telegram Messenger Beta je odlična i sigurna alternativa za Whatsapp ili Facebook Messenger aplikacije jer ima redovno nadogradnje sa novim funkcijama.

 

Telegram setup (manji)

 

Današnja nadogradnja na verziju 1.8.0.0 donosi:

  • Tagovanje korisnika u grupnim porukama sa @ znakom da obavijestite tu osobu
  • Mogućnost korištenja # heštegova radi bolje pretrage

 

Telegram Messenger Beta nedavno je imala nadogradnju o kojoj smo pisali koja je donijela zaključavanje razgovora PIN kodom, za neke korisnike to je bila veoma važna stavka u aplikaciji koju Whatsapp i drugi Messengeri nemaju.

 

Preuzmite Telegram Messenger Beta ovdje.

 

QR_Ngram

 

OneDrive

 

OneDrive Setup

 

OneDrive također danas ima nadogradnju ali ona ne donosi ništa novog – vidljivog. Vjerovatno se radi o ispravkama i usklađivanju spram Xbox Music funkcije za striming muzike koju je Microsoft nedavno odobrio sa OneDrive računa.

 

Preuzmite OneDrive aplikaciju/nadogradnju ovdje.

 

QR_OneDrive

 

Photo Marker

 

PhotoMarkser

 

Photo Marker je aplikacija koju smo zavoljeli zadnje vrijeme jer je baš korisna, ako vam treba nešto da objasnite nekome na fotografiji onda će ova aplikacija to omogućiti jednostavnim načinom. Nacrtajte ili napišite na fotografije što želite i tako prenesite poruku koju želite.

 

Ova nadogradnja na verziju 2.3.0.0 donosi:

  • Direktno slanje fotografija sa zaslona „obrade“
  • Više fontova za izbor
  • Ispravke grešaka okrenutih fotografija u arapskom ili perzijskom jeziku
  • Smanjena potrošnja memorije spremljenih fotografija
  • Manje ispravke u italijanskom jeziku (prijevodu).

 

Aplikacija je veoma korisna i savjetujemo i vama da je isprobate jer nekad će doći trenutak kada će vam biti potrebna baš ovakva aplikacija.

 

Preuzmite Photo Marker ovdje.

 

PhotoMarker_QR

 

SofaScore LiveScore

 

SofaScore LiveScore setup

 

SofaScore LiveScore je neoficijelna aplikacija za Live Score stranicu ali vjerujemo da ni oficijelna ne bih bila ovako dobra kao ova. SofaScore LiveScore vam pruža veoma detaljne informacije o svakoj utakmici i o raznim sportovima, pored toga ima i push notifikacije za javljanje o golovima ili važnim događajima na utakmicama. U aplikaciji možete odabrati ekipe ili lige koje želite pratiti i na brz način možete doći do informacija na „favoriti“ tabu.

 

Aplikacija ima reklame ali je besplatna, postoji način i da se uklone reklame „pozivanjem“ prijatelja na ovu aplikaciju linkom koji podijelite ali taj način nije radio kod mene tako da ne vjerujem da će dijeljenje linka skloniti reklame trajno, ipak i sa reklamama nije loša aplikacija i vrijedi je isprobati.

 

Preuzmite SofaScore LiveScore ovdje.

 

SofaScore QR setup

9 komentara :

  1. Mala ispravka , SofaScore nema nikakve veze sa livescore aplikacijom, sasvim drugi servis, po meni mnogo bolji od livescore , koga je pregazilo vreme. Ofo je inačne oficijalna aplikacija, koristim ga i na kompu, dosta pregledna. Evo http://www.sofascore.com/

    ReplyDelete
  2. Dino imas li neki dobar link gde se mogu pratiti akcije oko cene aplikacija. Npr. neka igrica ili app se placa, ali je danas besplatna?

    ReplyDelete
  3. Ima myAppFree aplikacija i ima par stranica, ne znam sada napamet tacno kako se zovu ali dodat cu ovdje kad se sjetim.

    ReplyDelete
  4. A zasto ne mogu da preuzmem aplikaciju,l520,telenor srbija,izgleda da ima neka ogranicenja ili je nesto do mene

    ReplyDelete
  5. Uspeo sam,ali direktno iz prodavnice,ali kad pokusam preko linka,obavestava me da imam neko ogranicenje,jedino ako nije ista aplikacija u pitanju

    ReplyDelete
  6. ups izgleda postavio sam pogresan link do stare verzije :( sad cu to ispraviti

    ReplyDelete
  7. Vladan Vukajlovic27 March, 2015

    Probaj na tekst iznad slike da kliknes a ne na sliku,pa javi sta si uradio...

    ReplyDelete
  8. E to ide dobro,hvala 😊

    ReplyDelete

Ostavite komentar