4.3.15

Microsoft osvojio šest nagrada na MWC 2015

MWC-2015-awards-featMobile World Congress je osim predstavljanja uređaja važan i po dodjeli nagrada u raznim kategorijama. Na dodjeli nagrada ovogodišnjeg Mobile World Congress-a 2015, Microsoft je dobio nekoliko vrlo lijepih nagrada za svoje uređaje.

 

Svježe predstavljena Lumia 640XL je proglašena kao najbolji izbor MWC događaja (“Top Pick of Mobile World Congress 2015”) te je nagrađena od strane Expert Reviews, PC Pro i Tom's Guide portala, a Lumia 640 je proglašena najboljim uređajem MWC-a i dobila je nagradu od strane portala Trusted Reviews u kategoriji „Best of Mobile World Congress 2015“.

 

Microsoftov Surface Pro 3 tablet također nije prošao nezapaženo, proglašen je najboljim mobilnim tabletom u kategoriji „Best mobile tablet“ dok je nova Microsoftova sklopiva tipkovnica također nagrađena u kategoriji „Best of Mobile World Congress 2015“.

 

Video Tuner i Lumia 530 su bili u užem izboru najbolje aplikacije i najboljeg jeftinog uređaja, odnosno u „Best Mobile Photo, Art, Video or TV App“ i „Best Low Cost Smartphone“ kategoriji. Iako Video Tuner aplikacija i Lumia 530 uređaj nisu nagrađeni, uži izbor u dvije kategorije i šest osvojenih nagrada je ipak jako lijepo priznanje Microsoftu.

 

izvor: Lumia Conversations

12 komentara :

  1. Jesu to oni sami sebi dali nagrade ili sam lose razumio?

    ReplyDelete
  2. Loše si razumio, piše ti tko je dao nagradu :P

    "Lumia 640 je proglašena najboljim uređajem MWC-a i dobila je nagradu od strane portala Trusted Reviews u kategoriji „Best of Mobile World Congress 2015“."

    ReplyDelete
  3. Malo sam odluta;) vec kad se takve nagrade dodijeljuju dali se oznaci obrazolozenje zbog cega ili je samo dovoljno "najbilji uredjaj"

    ReplyDelete
  4. Još jedna vijest vrijedi pažnje:

    http://www.benchmark.rs/vesti/windows_10_for_phones_donosi_podrsku_i_za_fingerprint_skeniranje-55597

    E sad, nije mi jasno na koji način misle implementirati tehnologiju. Samo kroz softver, ili je potreban i naprednji hardver u vidu novog displeja?? Ako stariji soc-ovi poput Snapdragon 400 podržavaju novu mogućnost koja dolazi sa Win 10, onda je to super vijest....

    ReplyDelete
  5. Te nagrade nista ne znace u IT svetu, sve je to marketing...

    ReplyDelete
  6. Taj telefon je po meni sasvim obicni telefoni za 2015 g.ali zato operativni sustav koji ga pogoni je za nagradu,,,mada opet i to je MS mozda je nagrada za to i isla...

    ReplyDelete
  7. Nisu sigurno trazili najjaci telefon ili sa najboljim performansama, ali su izgleda vidjeli sto bi se moglo prodavati i to nagradili. U danasnjem svijetu 8 jezgri procesora i 3GB-4GB RAM za pametni telefon ova Lumia 640XL pokazuje da se moze i sa manje dobiti vrlo dobar telefon. Uz naravno Windows Phone.

    ReplyDelete
  8. Da, za skenirnje prsta je potreban skener koji ce biti negdje ugraden tako da dosadasnji telefoni na WP to nemaju i onda nece ni imati dolaskom sa Windows 10. Ali vjerujem da ce prvi modeli ili flagship Windows 10 telefon imati. ALi jos je rano za ovo i jos je ovo glasina jer niko se od Microsoft nije oglasio javno. Imaju naznake u sistemu odavno vec u kodu za pisanje aplikacija. Ali ima otliko tog koda koji postoji a nikad nije iskoristen niti otkriven od microsoft-a. Primjer je Live Lockscreen, imamo sve za to vec ugradeno u WP8.1 ali Microsoft nikad nije pojasnio kako da mi razvijaci pravimo te aplikacije jer su izgleda to koristili samo kao test i vidjeli da ovako kako su ga ugradili tj. preko Kids Corner nije rijesenje.

    ReplyDelete
  9. Da, to je sasvim druga prica i taj ce se telefon izuzetno dobro prodavati,cijena je za svakog prihvatljiva,

    ReplyDelete
  10. Ja nedavno citah da je maksimalni ram za telefone 3GB upravo sam to na komentaru i napisao a sad vidim da ima i 4GB,brze ramovi stizu nego za njih saznam

    ReplyDelete
  11. Ja ako se ne varam negdje sam procitao 4GB kod nekog Androida... ali mozda sam se i prevario

    ReplyDelete
  12. Čuj Dino ti kao mod moraš znati da su najnoviji chipset-i dolaze sa 32/64 bitnom arhiteturom.U prevednom značenju to znači da podržaaju 3+ GB hardwesku arhikteturu.Nemoj me trat da te brišem sa liste Face prijatelja.;)))

    ReplyDelete

Ostavite komentar