27.3.15

Procurile fotografije Project Spartan preglednika za mobilne uređaje

Windows 10 telefon setup[2]Ekipa sa  WindowsMania.pl foruma je nekako uspjela doći do novog preglednika kodnog imena “Project Spartan” i objavili su nekoliko fotografija spomenutog preglednika kojeg Microsoft planira ponuditi uz Windows 10 OS.

 

Sparta-browser-phone-screens1

Fotografije iznad prikazuju Spartan preglednik, vjerojatno prva stvar koju uočavate je adresna traka (adress bar) koja je premještena na vrh zaslona za razliku od Internet Explorera koji adresnu traku ima na dnu zaslona. Tu je još i “Hub” funkcija, pretpostavlja se da ta funkcija omogućava spremanje članaka kako bi ih mogli kasnije pročitati.

 

www.image.windowsmania.pl

Fotografija iznad prikazuje otvoren Hub izbornik u kojem se nalaze spremljeni članci, a zadnja fotografija (ispod) prikazuje izgled Spartan preglednika u horizontalnom načinu rada.

 

spartan-browser-phone-screens2

Project Spartan izgleda dosta dobro, a jedina pitanja koja ostaju su kakve će performanse pružati na uređajima koji imaju 512MB RAM memorije i kako će ga prihvatiti korisnici. Što vi mislite o trenutnom izgledu Spartan-a?

 

izvor: Windows Central

11 komentara :

  1. Super izgleda :).

    ReplyDelete
  2. Izgleda moderno i mocno. A sad nam dajte da ga testiramo :D P.S. Nadam se funkciji postavka homepage... Sad svi to izbacuju :(

    ReplyDelete
  3. Misliš kad otvoriš preglednik da se odma otvara google, bing ili nešto treće?

    ReplyDelete
  4. Da. Imao sam na umu bing sa slikama. Kao sto stalno pokazuju na tim test slikama Spartana... Mada ne verujem da ce biti kao krajnja opcija ubaceno jer svi web browseri izbacuju mogucnost postavke homepage u settingsu...

    ReplyDelete
  5. Ali u postavkama imaš zadanu tražilicu i onda samo ubaciš u adress bar šta tražiš..

    ReplyDelete
  6. Dobro je, razlikuje se od drugih, lepo izgleda...

    ReplyDelete
  7. Nadam se da ce moci otvarati sve video materijale kao sto moze chome na drndoidu.

    ReplyDelete
  8. Odlican. Samo nikako ga docekat, nestrpljiv sam.

    ReplyDelete
  9. da, podrzani ce biti HLS i DASH, HLS je za live streaming. tako da Windows napreduje u tom pogledu i Spartan ce biti odlican.

    ReplyDelete
  10. treba mi pomoc...primetio sam da mi baterija se vise trosi i da manje traje...ne znam dal je to sto sam je 2x punio sa USB kablom na PC-u ili zbog neceg drugog...uglavnom ranije kad ga napunim do 100% na Battery Saveru mi pisalo da imam 1 day and 18 hrs of battery life, a sad mi pise da otprilike 23 hrs of battery life imam kad je na 100% odmah posle punjenja...zna li neko sta da radim i dal je to uopste problem? mozda da uzmem drugu bateriju ili sta?

    ReplyDelete
  11. Vladan Vukajlovic27 March, 2015

    Nista novo,desava se posle nekog vremena ili posle nekih nadogradnji ,uradi backup svega pa jedan hard reset i trebalo bi da ti resi problem.

    ReplyDelete

Ostavite komentar