10.3.15

Microsoft izdao niz nadogradnji za Windows 10 (za računare)

Windows 10 setup

Microsoft je izdao danas niz novih nadogradnji za Windows 10 Technical Preview build 9926, nadogradnje se odnose na sigurnost i stabilnost sistema i preporučeno je da ih preuzmete ako koristite ovaj build Windows 10 operativnog sistema na vašem računaru. Zakrpe u ovoj nadogradnji se odnose pretežno za sigurnost Windows 10 sistema.

 

 

Nadogradnje možete preuzeti pod „Settings“ > Update & recovery > Windows Update. Nadogradnje su poprilično velike i uzmite sebi vremena i oslobodite internet vezu prije nego što počnete.

 

Više informacija na: Microsoft

7 komentara :

  1. Upravo sam ih skinuo i počela je instalacija, baš dugotrajan proces.

    ReplyDelete
  2. izgleda da update-i i nisu otliko veliki nego serveri preoptereceni :D kod mene preuzima sa 100-300 Kbps umjesto 5Mbps

    ReplyDelete
  3. Bit će da je to, ali kod mene je skoro pa završilo 😇

    ReplyDelete
  4. Zijad djulovic10 March, 2015

    Skino evo ga restartuje ,pa vidjecemo ša je novo 😉

    ReplyDelete
  5. Zijad djulovic10 March, 2015

    Al se gicaju ovi moji antivirusi ,lijepo im nije pravo šo nadograđujem hahahaha

    ReplyDelete
  6. Imam jedno pitanje Dino. Imam originl(kpljeni lealno) windows 8.1 na kompu, da li ce on automatski dobiti azuriranja za windows 10 kao telefon ili ne? Hvala :)

    ReplyDelete
  7. Da, Windows 10 ce kasnije biti pusten kao download/upgrade za postojece sisteme i ko ima Windows 7 8 ili 8.1 on ce ako nadogradi u prvoj godini od pojavljivanja Windows 10 imati besplatno taj upgrade. A vjerovatno na ljeto ce se zavrsiti razvoj ili tzv RTM. Ist ovazi i za ove koji su trenutno na Windows Insider oni ce dobiti na kraju zadnji build kao oficijelni isto besplatno ali naravno samo ako je prije toga bio Windows legalan. Ima par sistema koji nece dobiti nadogradnju besplatno na Windows 10 ali mislim da su to sve varijante kao Enterprise itd. To ionako niko ne koristi kod kuce "legalno".

    ReplyDelete

Ostavite komentar