13.5.15

Windows Phone Recovery Tool podržava i HTC od sada

Windows 10 telefon WN

Windows Phone Recovery Tool sluzi za fleširanje sistema u slučaju nezgode sa Windows Insider ili Preview for Developers verzijama. Do sada je Windows Phone Recovery tool za razliku od Lumia Software Recovery programa bila samo za Windows 10 (telefone) tj. za Windows Insider verziju.

 

windows phone recovery tool

Od sada postoji nadogradnja Windows Phone Recovery Tool (verzija 2.0.3) programa za računare koja dodaje podršku za HTC uređaje sto je fantastična vijest i moglo bi značiti da će naredni build Windowsa 10 biti podržan i od HTC uređaja. Trenutno imamo nekoliko WP8 / 8.1 uređaja od HTC-a na koji bi mogli koristiti Windows 10 Insider Preview ali ne znamo tačno koji će biti podržani. Vise ćemo saznati uskoro jer se očekuje novi build još ove sedmice.

 

Šta mislite vi HTC korisnici o ovome, hoće te li isprobati Windows 10 na vašim telefonima?

9 komentara :

  1. Mala isprika HTC nema nekoliko vec dva modela na wndowsu 8.1 ( 8x i M8 , 8s-njega i neracunam posto je ostao zaglavljen na 8.0 ) .

    ReplyDelete
  2. Filip M.13 May, 2015

    Win novosti free ima updejt.

    ReplyDelete
  3. Ima i 8XT kombinacija 8x i 8s pored One M8. A sve iznad 1 je "nekoliko" :P

    ReplyDelete
  4. Ne luputej gluposti.Imam za buck up telefon HTC 8S i naravno da ima najnoviju verziju WP 8.1, a sve preko MS aplikacije sa Store: "Preview for Developers".
    Ovo je sjajna vest i nadam se da će Microsoft ispoštovati svoju reč i da će svi WP 8 telefoni dobiti update na Windows 10, makar preko "Windows Insider" app.

    ReplyDelete
  5. Boris NevermorE15 May, 2015

    Izvinte, onako usput da pitam, jel ovo podrzava ATIV S i8750 telefone? Iskreno, mrzi me u trenutku da trazim na Bing-u :)

    ReplyDelete
  6. Na zalost jos ne. Tek je HTC One M8 prvi "ne lumia" koji je podrzan.

    ReplyDelete
  7. Svi HTC modeli su podržani u ovoj najnovijoj verziji.Očekuj da će sledeća verzija uključiti i Samsung modele.Tako da je to samo pitanje vremena.Ništa drugo nije u pitanju, ne brini se...

    ReplyDelete
  8. Boris NevermorE15 May, 2015

    Nadajmo se, jer ATIV S je tako sjajan telefon, ne bih ga menjao dok se ne raspadne :) Kako bi bilo dobro da Samsung uradi naslednika ATIV S2, uf uf odmah bi ga kupio i da je 1000 eura :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar