19.5.15

Eurovision 2015 aplikacija za Windows / Windows Phone

naslovna

Eurovision 2015 je objavio suradnju sa Microsoftom ove godine oko organizacije i realizacije Eurovision Song Contest. Ta suradnja donosi aplikacije za Windows platforme kao Windows i Windows Phone koje vam želimo prezentirati. Eurovision Song Contest će se održavati od danas (19.05.) preko 21.05. i finale će biti 23.05. u Beču (Wien) – Austrija. Microsoft će pružiti vrijednu tehničku podršku na događaju kao i dodijeliti svim volonterima pametne telefone (Windows Phone).

 

Naslovna fotografija

Uz to Microsoft je napravio oficijelnu aplikaciju za Song Contest koja vam donosi aktuelne članke, fotografije i videozapise kao i muziku (sa karaoke verzijama za svaku pjesmu), tekstove pjesama, rezultate glasanja, trgovinu za suvenire kao i kvizom zvanim MatchMaker.

 

Kako se Eurovision Song Contest razvija tako će i sam sadržaj aplikacije biti ažuriran da najnovijim člancima i detaljima svakog učesnika. Aplikacija također omogućava glasanje za vašeg favorita, nakon glasanja za vašeg favorita dobit će te video poruku istog.

 

Preuzmite Windows Phone aplikaciju ovdje.

 

eurovision qr setup windowsnovosti

 

Preuzmite Windows 8.1 / 10 aplikaciju ovdje.

13 komentara :

  1. Filip M.19 May, 2015

    I Microsoft zeli kupiti Here-odjel. 😃😃😃😃

    ReplyDelete
  2. Točnije, jedan njegov mali dio :)

    ReplyDelete
  3. Da, cekamo zvanicno. Mislim da bi HERE mogao se dobro prodati. Nego sta bi za tekst sa onom strelicom u nasoj app, sazetak. Je li moze screenshot kako ide do vrha zaslona? Jer onda mogu vidjeti gdje je bug. U emulatorima kada sam testirao pase sve kako treba. Ne znam ako on ne prenosi iz emulatora kako treba onda moram to popraviti. :) mogao bi se tekst skratiti za nekoliko slova ali zato moram znati koliko je preslo.

    ReplyDelete
  4. Joj da si mi bar to rekao prije zadnjeg ESC članka, jer na njemu kao aktuelnom članku je, sada sam pogledao, sve u redu i ništa ne prelazi tekst. Na "Microsoft preuzima kontrolu nad..." članku je bilo tog problema, ali on više nije aktuelni članak pa ne mogu vidjet to pa ni skrinšotat... :(

    ReplyDelete
  5. Filip M.19 May, 2015

    E sad koji dio?Sto posto za telefone jer Microsoft nema svoj odjel za mape nego se koristi Herom.Po mn Nokia je glupa sto to prodaje. 😐

    ReplyDelete
  6. Evo sa NokiaMob bloga: "Najbolje od svega je da se i Microsoft odlučio za utrku ali za manjinski dio udjela... (minority stake)". Ne zna se točno i precizno koji manji dio... Već sam rekao, ima MS para i za cijeli HERE, a ako i ostane Nokijin, opet dobro.

    ReplyDelete
  7. Filip M.19 May, 2015

    Ima para za cijeli i najbolje bi bilo da to oni uzmu,a to im i treba.Procitao sam i ja to,ali samo predpostavljam da je za telefone one aplikacije jer im treba,a ko zna sta ce bit. 😃

    ReplyDelete
  8. Filip M.19 May, 2015

    Dino,na fb sam ti rekao jedanput da imam problem sa Win novostima da nece da udje.E sad opet imam problem,ali ovaj puta udjem u nju sve ide normalno i odjedanput izadje.Resetovao sam aplikaciju,ali jos je??? 😐😐😐😐

    ReplyDelete
  9. Filip M.19 May, 2015

    Sad je sve ok.,😃

    ReplyDelete
  10. Vidjet cu sve greske i ispraviti, samo ih moram reproducirati da znam do cega je. U aplikaciji ima 100 razlicitih stvari po 3-4 moguce kombinacije sta moze biti razlog tako da moram testirati jos. vrlo je moguce da izbaci nekad.

    ReplyDelete
  11. hmm, pregledat cu to jos bolje.

    ReplyDelete
  12. Usput svima dodeljuju Lumia 535 model ako detaljno bas treba info...procitao sam na jednom komentaru mislim da je to bio windowscentral kad je izbacio ovu vest :)

    ReplyDelete
  13. Hmmm, nema "Microsoft" nikakav interes da kupuje većinski deo Here-a.U ostalom kao ni "Apple" ili "Facebook".Većinski deo akcija kupuje moderan servis za taksi prevoz "Uber", a koji uskoro stiže i na naše prostore.Ovo je ujedno i jedina ozbiljna ponuda za "Nokia Corporation".A oni će tih par milijardi dolara koje budu inkasirali ovom transakcijom, dalje ulažu u svoj telekomunikacijski biznis.Ovo je jedina i prava istina!!!

    ReplyDelete

Ostavite komentar