11.5.15

Današnje nadogradnje aplikacija

Store novi Setup

Danas imamo nekoliko aplikacija sa nadogradnjama, neke od njih su samo manje ispravke grešaka dok neke donose i nove funkcije.

 

1379918_1557893937830477_2139478773259853333_n

Viber jedna o popularnijih VOIP aplikacija danas ima jednu od rijetkih nadogradnji. Današnja nadogradnja Vibera nema izvještaja o promjenama tako da možemo samo nagađati šta je novo. Nova verzija aplikacije je 4.5.1.0 i ako nešto primjetite novo u ovoj verziji javite nam ispod u komentarima.

 

Preuzmite Viber aplikaciju za Windows Phone ovdje

 

Viber download

 

Metrotube

mainImageWindowsPhone

Metrotube je jedna od zamjenskih Youtube aplikacija na Windows Phone. Kao što neki znaju Google nema interesa da naprave oficijelnu Youtube aplikaciju (a tako ni jednu drugu Google aplikaciju) za Windows Phone, pa stoga Windows Phone ima dosta zamjenskih aplikacija za određene servise. Metrotube pored myTube! je jedna od boljih i bolje opremljenih Windows Phone Youtube aplikacija koja jeste plaćena ali probna verzija pruža skoro isto kao i puna verzija koja se plaća. Razvijaći ove aplikacije su jedni od prvih na Windows Phone i imaju aplikacije još od WP7 doba pa i danas još rade na WP platformi, to je za pohvalu.

 

Nova verzija Metrotube aplikacije na žalost ne donosi izvještaj o promjenama tako da i ovdje ne znamo šta je novo i ako smo provjerili aplikaciju nakon nadogradnje.

 

Preuzmite Metrotube aplikaciju ovdje.

 

Metrotube sa QR Code

 

SofaScore

 

SofaScore LiveScore setup

SofaScore aplikacija za praćenje sportstih rezultata također ima novu nadogradnju danas. Jedna novost koju primjećujemo jeste da se naziv aplikacije na spisku aplikacija skratio na samo SoaScore, a do sada je bilo poslije tog naziva i „Live Scores - Liveticker...“ naziv toliko dug da nije stao cijeli na zaslon.

 

Novosti u ovoj nadogradnji pored naziva ne vidimo. U zadnjoj nadogradnji smo primjetili novi chat zaslon koji je aktivan tokom svake utakmice/meča u kojem svaki korisnik aplikacije može učestvovati. Veoma dobar dodatak da se mogu razmijenjivati i sami korisnici aplikacija o nekom meču.

 

Preuzmite SofaScore aplikaciju/nadogradnju za Windows Phone ovdje.

 

SofaScore QR setup

 

Candy Crush Saga

 

candy crush

Candy Crush Saga je jedna „novija“ igra na Windows Phone jer su korisnici dugo čekali da razvijač ove veoma popularne igre na iOS i Android napravi Windows Phone verziju. Na BUILD konferenciji Microsoft je otkrio da je Candy Crush Saga prva aplikacija koja je koristila novi port mehanizam koji dozvoljava Android ili iOS aplikacijama da budu objavljene uz malo truda razvijača na Windows trgovini kao univerzalne aplikacije.

 

Današnja nadogradnja Candy Crush Saga donosi 15 novih razina u igri i samim tim posjeduje 620 razina koje možete veoma dugo igrati.

 

Preuzmite Candy Crush Saga za Windows Phone ovdje.

 

Candy Crush Saga QR kod



 

myTube!

 

myTube! setup windows novosti

myTube! smo spomenuli iznad uz Metrotube da je jedna od boljih Youtube zamjenskih aplikacija na Windows Phone i danas ima novu nadogradnju koja donosi slijedeće:

  • mogućnost odgovaranja na komentare
  • mogućnost prikaza više od 5 razina dubine konverzacije u komentarima
  • ispravke plejlist greške sa automatskom reprodukcijom u pozadini dok aplikacija nije aktivno u korištenju.

 

myTube! je besplatna ali ima limit od 1 sat gledanja videozapisa u roku 3 sata. Ima i mogućnost plaćanja da bih se uklonio ovaj limit.

 

Preuzmite myTube! aplikaciju ovdje.

 

QR_MyTube_new

 

Hvala svima na dojavama!

7 komentara :

  1. Branimir11 May, 2015

    Sve ih imam :D

    ReplyDelete
  2. Semir 83011 May, 2015

    Citah na wp central cini mi se da whatsapp beta ima slanje mp3 fajlova,pa bi bilo za ocekivati da uskoro i nama to priuste :).

    ReplyDelete
  3. mille grobar11 May, 2015

    Mislim da se viber malo ubrzao,bar mi se tako cini...

    ReplyDelete
  4. Evo na NokiaMobu kažu da je novo: Lakše pregledavanje i dodavanje fotografija u razgovore, te promjena Viber jezika iz izbornika postavki.

    ReplyDelete
  5. I Shazam i Infinite Game Stream imaju update takođe :)

    ReplyDelete
  6. Vladimir8712 May, 2015

    Pozz svima Pre neki dan sam na drugom racunaru instaliorao win10 Tp 10074 (ili 10079) nisam siguran koji je tacno broj sad trenutno, nije ni bitno ovaj poslednji sto je izasao, tj nadogradio sam ga na win 8.1 pro preko windows update-a, sve je lepo proslo i sve radi super osim windows store-a? Da li neko zna kako da resim i da li ima resenja?

    ReplyDelete
  7. Boris NevermorE15 May, 2015

    Je, ubrzao je. Kod mene na Samsung ATIV S i8750 (official WP8.1.1) radi ko podmazan, jednostavno "leti" :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar