5.5.15

SportSport.ba aplikacija ima nadogradnju

SportSport

SportSport.ba portal ima svoju Windows Phone i Windows aplikaciju koja danas ima nadogradnju. Lampa studio stoji iza ove aplikacije koja duže vrijeme nije imala nadogradnju. SportSport.ba aplikacija donosi vijesti iz lokalnog i međunarodnog sporta, uz fotografije i video priloge direktno na vaš Windows Phone. Korisnici aplikacije mogu zakačiti omiljene kategorije na Start zaslon kako bi izabranom sadržaju pristupali još brže.

 

SportSport screenshots

 

Nova verzija 1.2.0 za Windows Phone donosi:

  • Push notifikacije (obavijesti).
  • Podršku za video.

 

Preuzmite WP verziju ovjde.

 

Screenshot_396146_100000

SportSport.ba aplikacija dostupna je i za Windows 8.1 računare i donosi iste vijesti na vaš računar sa brzim i preglednim dizajnom.

 

Windows verziju aplikacije možete preuzeti ovdje.

 

Portal možete pronači i na oficijelnoj stranici sportsport.ba.

12 komentara :

  1. Dragi moji, sa ponosom vam mogu reci da sam prebacio jednog Android korisnika na WP :) Pokazao sam mu sve i svasta i govorio o Windows 10. Planira da kupi 640XL :D Ne znam samo kada izlazi u SRB.

    ReplyDelete
  2. pallmall06 May, 2015

    Već je izašao...

    ReplyDelete
  3. Filip M.06 May, 2015

    Facebook ima nadogradnju,nista nova samo popravka bagova. 😄

    ReplyDelete
  4. Primetio sam da je malo brzi i ima novo dugme za razmenu.Sada sta je ispod haube nema, a mogli su barem dodati nalepnice u komentare vise. 😐

    ReplyDelete
  5. Facebook aplikaciju je napravio Microsoft, pa bi bilo bolje da su ubacili ono felling i ostalo što ide uz to, i osobno mi je puno ljepši i bolji ovaj facebook od wp nego androida. Ali dobro sjetili su se pustit update nakon recimo 3 mjeseca..., e da i App social ima neko ažuriranje...., i još nešto....

    http://www.smartphonehrvatska.com/2015/05/05/microsoft-lumia-940-i-lumia-940-xl-renderi-i-specifikacije/

    ReplyDelete
  6. Meni je ok, samo kad vidim one objave na prvoj stranici kad mi pokaze jednu od prije par sekundi, pa poslje te od prekjucer i tako nekim glupim redosljedom mi se smuci blago receno :)

    ReplyDelete
  7. Semir 83006 May, 2015

    Ja cijelu uzu rodbinu polako prevodim :D. Cetvoricu do sad :D

    ReplyDelete
  8. Danijel Dimitrić06 May, 2015

    I ja sam četvoro preveo na wp...

    ReplyDelete
  9. del piero06 May, 2015

    Nevezano za temu sta je s app social aplikacijom dobio sam azuriranje, azuriro sam i sad mi nece otvorit aplikaciju

    ReplyDelete
  10. Citao sam nesto na windowscentral da ce ju ukinut valjda, jel nakon azuriranja ako kliknes na link ispod vodi te u wp store

    ReplyDelete
  11. Tako nekako, a ja sam nedavno radio hard reset, i imao sam ju, što znači, spremila mi se u oblak. Kasnije prilikom vraćanja podataka na mob iz oblaka, pojavila mi se na Start ekranu onako kao 'blijeda' i sa znakom uskličnika na sebi, i nije se htjela otvorit, pa sam deinstalirao. Znači miču je.

    ReplyDelete
  12. Kad se svi hvalite... Ja sam jednu osobu zadržao na WP. Bilo je: sa WP 7.8 Lumije na jeftini Android ili jeftinu WP 8.1 Lumiju.

    ReplyDelete

Ostavite komentar