19.5.15

Dropbox postaje univerzalna aplikacija

Dropbox Setup novi

Dropbox aplikacija oficijelno postaje univerzalna sa današnjom nadogradnjom koja spaja Windows Phone i Windows verzije u jednu te istu aplikaciju. Iako Microsoft nudi ogromne količine besplatnog online spremišta u vidu OneDrive vjerujemo da će se neko ipak obradovati ovim jer koristi Dropbox kao svoj izbor online platforme.

 

Dropbxo novi screenshot

Verzija 2.0 za Windows Phone donosi mnogo funkcija koje su nedostajale. Nove funkcije su:

  • Aplikacija je adaptivna i prilagodit će se svakom zaslonu.
  • Mogućnost podizanja datoteka koje nisu fotografije (mp3, doc, itd.).
  • Mogućnost selektiranja više datoteka za podizanje.
  • Direktan download datoteka na vas uređaj ili MicroSD karticu.
  • Spremanje i otvaranje datoteka prema i od Dropbox aplikacije prema drugim aplikacijama.
  • Mogućnost selektiranja kontakata sa telefona pri odabiru s kim želite podijeliti datoteku.
  • Poboljšana brzina preuzimanja
  • Ispravke grešaka i stabilnosti aplikacije

 

Windows Phone verziju možete preuzeti ovdje.

 

qr_dropbox

 

Dropbox za Windows 8.1

 

Screenshot_434962_100000

 

Dropbox za Windows 8.1 dobija slijedeće funkcije:

  • Kreiraj i editiraj podijeljene mape unutar aplikacije.
  • Dodane prečice za tastaturu kao Ctrl + A da selektirate sve ili Ctrl +F za traženje.
  • Poboljšane brzine preuzimanja.
  • Ispravke grešaka i stabilnosti aplikacije.

 

Iza ovih aplikacija stoji poznati razvijač Rudy Huyn koji je odlično odradio posao jer je ugradio s ovim nadogradnjama u aplikacije sve što je bilo potrebno da bi se uspješno moglo raditi s njima.

 

Windows 8.1 verziju možete preuzeti ovdje.

 

Da li vi koristite Dropbox ili neki drugi Online servis za vaše podatke?!

8 komentara :

  1. Dino uocio sam jednu stvar u kojoj app najvise crashuje a to je kad ne ucitamo clanak do kraja nego hocemo npr da odma vidimo komentare pa crashuje ili ako smo usli u pogresan clanak pa hocemo odmah nazad na pocetnu... uvek u tim slucajevima mi je crash bio i ja mislim da jednom samo nije se to desilo sad nisam siguran bas...mislim da je to malo glupo jer kad ucitas ceo clanak ono skine vise Mb nego kad vratis odmah nazad u ovakvim slucajevima...usput samo 2 puta je crash kad sam ga pustio da ucita do kraja clanak...

    ReplyDelete
  2. To za vracanje unazad oz clanka vrlo je moguce da ce doci do greske pogledat cu to da sprijecim, a ucitavanje komentara prije nego sto se preuzme clanak nema veze jer je to odvojeno. Sredit cu polako sve ;)

    ReplyDelete
  3. Razocaran20 May, 2015

    malo sam se razocarao, juce sam pokusao whatsapp da koristim preko IE...I ne moze...moze samo preko google chrom-a I mozile I par browsera...neverovatno da IE ne podrzava tu opciju ili da whatsapp ni odobrio za IE u kom god smeru ide tako nesto ne svidja mi se...zbog toga sad moram da koristim drugi browser, posto inace korisim samo IE...

    ReplyDelete
  4. I ja sam isto tako bio razocaran dok nisam vidio da Google ima svoj servis RTC real time comunitacion koji zele da svi koriste, a Microsoft ima svoj koji Whatsapp ne zeli da podrzava. Malo glupa situacija ali vjerujem da ce Microsoft Edge preuzeti standard RTC od Google. Za sada ga nema i jeste cudno jer i ja koristim IE i to mi je bila prva stvar gdje sam pomislio sta sad.

    ReplyDelete
  5. Mislim da na tom buildu na kojem si trenutno ima samo Fast, oni serverski odrede koji su viljdivi, nakon update-a na build koji se nudi u Fast pojavit ce se i Slow. Meni je tako bilo i sada imam na Windows 10 izbor za obje, na ovom novom buildu.

    ReplyDelete
  6. Filip M.20 May, 2015

    Evo nekoliko novosti:Disqus ima azuriranje(ispravka gresaka i mozemo filtrirati svoj Feed, pokazati najnovije rasprave itd) i Microsoft zeli kupiti BlackBerry,sto je po mn dobra ideja. 😃😊😃

    ReplyDelete
  7. Mozda cak veceras. Gabriel Aul je pitao na twitteru pustiti ili ne :P a samo radi AMD grafickih kartica kao ne bih. ako puste nadogradnju mi cemo to napisati tako da znaju korisnici koji imaju AMD graficke.

    ReplyDelete
  8. Ja nemam ovih briga, i jedva čekam. Navijam da to bude večeras, radije bih da puštaju preko tjedna nego u zadnji čas pred vikend, to nekako ne volim kad je tako.

    ReplyDelete

Ostavite komentar