6.5.15

Swarm, SportSport.ba i Facebook aplikacija imaju nadogradnje

Store novi Setup

Swarm je dio Foursquare kompanije koja ima istoimenu aplikaciju. Aplikacija služi onom osnovnom što je činilo Foursquare, a to je ček in (chek in). Swarm će vam pokazati gdje su vaši prijatelji i šta oni trenutno rade, pod uslovom da i oni koriste Swarm ili Foursquare.

 

Swarm screenshotovi

 

Nova verzija aplikacije je 2.0 i donosi:

  • Poboljšane stare i dodane nove naljepnice.
  • Novo mjesto u aplikaciji za naljepnice.
  • Brži način pregleda koliko ste uspjeli skupiti naljepnica kao i koliko vam treba da skupite narednu.
  • Poruke, od sada možete slati poruke prijateljima u okolini.

 

Preuzmite Swarm aplikaciju ovdje.

 

SportSport screenshots

 

SportSport.ba je aplikacije domaćeg istoimenog online portala koja je jučer imala nadogradnju, a danas ima jednu manju koja dodaje Adduplex reklame u aplikaciju. Osim toga ne primjećujemo neku razliku od verzije koja je online od jučer.

 

Preuzmite nadogradnju SportSport.ba aplikacije za WP ovdje.

 

Facebook_beta_new_screens

 

Facebook (oficijelna aplikacija) nakon duže vremena danas opet ima nadogradnju koja dovodi aplikaciju na verziju 8.3.6.0 i donosi bolji menedžment resursa (drugim riječima optimizacija za low end uređaje), kao i ispravke aplikacije.

 

Ekipa iza ove aplikacije ne radi više mnogo kao prije na aplikaciji to se vidi iz rijetkih nadogradnji Facebook i Facebook Beta aplikacija, ipak se nadamo da će izdati noviju verziju sa ostalim funkcijama koje nedostaju na WP i Windows.

 

Preuzmite Facebook aplikaciju ovdje.

5 komentara :

  1. Sve je uredu samo sa reklamama su upropastili sportsport.ba aplikaciju katastrofa i to pogotovo sto reklame izbacuje sa doljnje strane ekrana.

    ReplyDelete
  2. Baš takav je i Windows Central app. Ali onda se bio pojavio 24h na myAppFree 😊

    ReplyDelete
  3. sta ces tako je, reklame nisu tu da bi bile ugodne korisniku :) a na WP je to tek pocetak, uskoro cemo vidati sve cesce "full screen" reklame kao na Androidu jer one donose vecu zaradu i korisnik mora recimo kliknutio da je ugasi, a ovakve reklame koje su na dnu ili vrhu su samo mali trn u oku korisnicima. Ipak i razvijaci i portali moraju se finansirati nekako.

    ReplyDelete
  4. To shvatam,morate se finasirati.Ali nekako pri dnu reklame bljk.Jer jednostavno dok listas clanak smeta ti ta reklama na dnu jer cesto cu prstom sasvim slucajno je otvarati.I na kraju vjerovatno i izbrisati aplikaciju!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Facebook je krs zesci, juce nisam bio u mogucnosti da upload-ujem sliku, treba jos dosta da se radi na aplikacijama, iskreno meni nije do njihovog broja j marketu, ali bar da se odrzavanu i dopunjavaju redovnije, stk se OS-a tice, cista 10-ka

    ReplyDelete

Ostavite komentar