12.5.15

Nadogradnje za nekoliko aplikacija iz Windows Phone trgovine

IMG_4313Nekoliko aplikacija iz Windows Phone trgovine koje mi pratimo danas imaju nadogradnju, a to su: Video Optimizer for Whatsapp, Telegram, Fhotoroom i naša \Vindows Novosti aplikacija.

 

Video Optimizer for Whatsapp


Whatsapp video optimizer(1-1)
Ova aplikacija je nadograđena na 1.3.0 verziju i dobila je mogućnost preuzimanja videa s YouTube-a te Portugalski i Nizozemski (Holandski) jezik.

wp_ss_20150512_0002
Preuzimanje sadržaja je poprilično jednostavno napravljeno, pronađete željeni video i kliknete na “Download and optimize”. Ali, možda se razočarate kad shvatite da ta funkcija zahtjeva punu verziju aplikacije koja se plaća 1.29$ što možda i nije toliko čudno obzirom da je aplikacija besplatna.

qr-WhatsApp-VIDEO-Optimizer

 

Telegram  Messenger beta


Telegram setup_thumb
Telegram Messenger beta aplikacija je nadograđena na verziju 1.10.0 i ovom nadogradnjom je dobila nekoliko novih i korisnih funkcija. Nove funkcije u ovoj verziji su:
  • Pozivni linkovi za grupni chat
  • Pametne obavijesti
  • Opisi za fotografije
  • Nove funkcije kod dijeljenja lokacije
  • “Listened”- status koji se dodjeljuje preslušanim zvučnim porukama
  • Detaljniji “typing” status (vidite je li piše poruku, šalje sliku, snima zvučnu poruku itd.")

Ova aplikacija je još u beta verziji ali kako vidimo dosta rade na njoj i dodaju nove funkcije kakve nema konkurencija no ipak se teško probija na tržište pokraj Whatsapp-a i ostalih servisa koje koristi jako velik broj ljudi.

QR_Ngram[5]

Fhotoroom


Fhotoroom Setup[2]
Fhotoroom je na Windows Phone platformi dosta vremena bio zamjena za popularni Instagram i još uvijek se koristi jer nudi jako kvalitetnu uslugu. Aplikacija svakom nadogradnjom dobije nove funkcije pa tako i ovaj put u verziji 14.18. aplikacija je dobila poboljšani HDR i Denoise filter, Crop filter sada podržava horizontalni način rada, pregledi fotografija u većoj rezoluciji i ispravke grešaka te razna poboljšanja u radu aplikacije. 

QR_Fhotoroom_New[29]

\Vindows Novosti (plaćena)


Windows Novosti novi setup_thumb
Uz prethodno nabrojane aplikacije, nadogradnju je dobila i plaćena verzija naše \Vindows Novosti aplikacije. Ovom nadogradnjom su napravljene važne ispravke grešaka i poboljšan je zaslon "traženje članaka" unutar aplikacije.

Besplatna verzija će isto dobiti ovu nadogradnju koja će tek nešto kasnije biti dostupna korisnicima. Plaćenu verziju naše aplikacije (bez reklama) možete preuzeti klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.
Windows Novosti placena QR Code_thumb

2 komentara :

  1. Za prvu aplikaciju to i nije puno s obzirom da je izuzetno dobra , ja imam placenu verziju.

    ReplyDelete
  2. Posle azuriranja video optimizer for whatsapp ne radi opcija slanja muzike

    ReplyDelete

Ostavite komentar