29.5.15

WhatsApp beta testira već poziv funkciju


WhatsApp beta testeri koji su se prijavili kroz zvanične kanale WhatsApp-a od danas imaju novu nadogradnju aplikacije koja ima omogućene pozive iz aplikacije. Ti pozivi se vrše preko WhatsApp tj. preko VOIP (Voice over IP) i zbog toga su veoma poželjni jer pored internet saobraćaja ne troši se na impulsima mobilnog operatera.


Kada će izaći zvanično ova funkcija u oficijelnu verziju koju mi ostali koristimo još nije poznato ali to može potrajati sve dok WhatsApp ekipa testira sve moguće greške. Kao i uradi prijevode na sve podržane jezike. Tako da ne ocekujemo tu nadogradnju ovaj mjesec. Šta vi mislite o ovoj funkciji, hoćete li je koristiti? Da li je poziv i kvalitet poziva bolji nego na Skype, to nam mogu reći korisnici koji imaju WhatsApp na Androidu?!

3 komentara :

  1. Semir 83029 May, 2015

    Ja licno zeljno ocekujem ovu funkciju i koristicu je nadam se vise nego viber,jer trenutno mi je whatsapp brzi od vibera pa ce nadam se i u ovome biti :). Citao sam i da testeri imaju funkciju slanja mp3 fajlova,valjda i nju testiraju :). Nadam se da ce uskoro biti.

    ReplyDelete
  2. Ja mislim da mi ovo pre avgusta necemo videti,iz koga razloga, jer znam da je whatsapp spor oko nadogradnje,pa pre mesec dana je uveo u beta da se mogu slati pesme preko whatsappa i jos nema u officijalnoj,a inace je spor.A kakve smo srece mozda budemo cekali i do 10.

    ReplyDelete
  3. I ja mislim tako. Ali ih i razumijem, koliko jezika imaju podrzano. Sve se to mora prevesti. Ja muku mucim sa Prognozom i 18 jezika. Dok uganjam sve ljude koji su raidli na tome prode nekoliko dana za osnovnu stvar. A tek ovako nesto gdje ima vise da se prevodi.

    ReplyDelete

Ostavite komentar