2.5.15

One Drop of Life - igra koja podiže svijest

One Drop of Life setupDanas vam predstavljamo igru One Drop of Life, što bi u prijevodu značilo “Jedna kap života”. Ova igra se prije nekoliko tjedana pojavila u Windows Phone trgovini, a njezina specifičnost je podizanje svijesti igrača odnosno čovjeka.

 

Vrlo dobro znamo kakav je problem pitke vode u svijetu, a svrha ove igre je da ukaže na ekološke probleme o kojima vjerojatno rijetko kad razmišljamo.

 

drop

Sam koncept igre nije previše zahtjevan, cilj je čistu kapljicu vode kroz pukotinu dovesti do dna tako da putem ne dotakne ništa što bi je moglo zaprljati, a kapljicom upravljate tako što naginjete mobitel. Kao nagradu za svaki postignuti uspjeh igra vam prikaže činjenicu o vodi s kojom je svijet suočen.

 

Sveukupno gledajući, odlična igra s lijepim dizajnom te uz zabavu nudi i edukaciju o temi koja je veliki problem u svijetu. Igra je besplatna i optimizirana za uređaje s 512MB RAM memorije, a možete je instalirati na računala s Windows 8/8.1 sustavom i na mobitele s Windows Phone 8.1 sustavom. 

 

Preuzmite igru za računalo

 

Preuzmite igru za mobitel 

 

QR_One_Drop_Life

2 komentara :

  1. Filip M.02 May, 2015

    Skinuo,zanimljiva igrica. 😊

    ReplyDelete
  2. Vedran Fedran03 May, 2015

    Moj brat davor ju je skinio i ugledao joj picku kako vindovs store dopusta da se ljudima vidi pica i kura a kura im je velika ko kroki od kecapa /DO WINDOWS FON SPERMIĆ

    ReplyDelete

Ostavite komentar