1.3.14

Tom Warren pokazuje postavke za pozadine na Windows Phone 8.1

Tom Warren je nama svima dobro poznat kao pisac na The Verge. U zadnje vrijeme ima par dobrih dojava o WP8.1 nadogradnji i danas nastavlja s tim. Na svom Twitter profilu je objavio slijedecu fotografiju.

Bhqo3C3CYAAkK_5

Ovako ce izgledati postavke za start + teme kako smo i pisali da ce se prenaditi “dizajn”. Tu vidimo i akcent boju kao i do sada, pored toga pozadinsku fotografiju, i ispod dodatak o kojem smo takode pisali, a to je dodatne plocice. Jos nije poznato koji uredaji ce dobiti ovu zadnju funkciju, ali prica se za uredaje od 4.5” pa na dalje. Bilo je par laznih fotografija/videozapisa uredaja Lumia 520 sa novim start zaslonom, ali su brzo otkriveni kao laznjaci.

I jos jedno primjecujemo, samo jedna fotografija se moze odabrati. Znaci za pozadinu plocica, iza plocica vjerovatno necemo dobiti pozadine kako izgleda za sada, ali nikad se ne zna hoce li Microsoft u zadnjoj minuti ipak ugraditi kroz reakcije ljudi koje dobiju ipak ovim procurjelim informacijama.

izvor: Tom Warren

2 komentara :

  1. Dali će nova nadogradnja donijeti lak način da se napravi plejlista u Music playeru?

    ReplyDelete
  2. Doci ce nova muzicka aplikacija, koja ce se zvati Xbox Music i koja je dosta bolja. mozes je i sada vec naci u trgovini i isprobati. i dozvoljava pravljenje lakse plejliste nego dosadasnja. dosta je bolja nego dosadasnja.

    ReplyDelete

Ostavite komentar