27.3.14

Nove nadogradnje drugi dio – Device Shot, CloudSix, Oslobodenje, Music Drop

Store picture

Device Shot


Device Shot Setup
O Device Shot smo nedavno objavili clanak, a danas ima novu nadogradnju koja ispravlja greske i stabilnost aplikacije. razvijac kaze da nije nesto strasno puno u aplikaciji ali neke greske su ispravljene. Ja do sada nisam vidio nikakve greske koristeci ovu aplikaciju.
Device Shot aplikacijaDevice Shot
od: InfiniteLoop
Verzija: 1.2.1.0
Cijena: 0,99€


CloudSix for Dropbox


CloudSix Setup
CloudSix je aplikacija razvijaca Rudy Huyn koja omogucava koristenje Dropbox spremista na vasim Windows Phone uredajima jer oficijelne Dropbox aplikacije jos nema na trgovini. U ovoj nadogradnji Rudy je dodao podrsku za vece reozlucije i telefone od 6”. Nema vise informacija da li je jos nesto drugo mijenjao/dodavao.
CloudSix aplikacijaCloudSix
od: Rudy Huyn
Verzija: 1.3.0.0
Cijena: Besplatno


Oslobodenje


Oslobodenje Setup
Oslobodenje takode danas ima nadogradnju na verziju 1.1.0.0 i primjecujem da su ispravili pojavljivanje “html slova” u naslovima i tekstovima clanaka. Pored toga nisam primjetio znacajnije promjene. Tako jos uvijek dio aplikacije je na engleskom jeziku i to nije bas nesto tesko da se ispravi, a ipak nije uradeno.

Ja shvatam clanke na engleskom, o tome ne pisem, nego je u aplikacijskoj traci pola na engleski pola na bosanski, ako pise npr. “ucitaj jos…” “osvjezi” i onda engleski “pin to start” i “app info”. Osim toga informacije o aplikaciji ne dolaze kao dugme u aplikacijsku traku nego idu u meni ispod dugmadi, to su mala ali vazna pravila Windows Phone razvijanja koja treba uzeti u obzir.

Oslobođenje
od: Misija WebVerzija: 1.1.0.0
Cijena: Besplatno


Music Drop


Music Drop Setup
Music Drop je zadnja vaznija aplikacija koju pratimo i koja ima nadogradnju danas. Promjene u aplikaciji ili u nacinu koristenja nisam primjetio. Moguce da je razvijac dodao slanje mapa ili fotografija uz mp3 podatke. ako primjetite neku razliku javite ispod u komentarima.

Music Drop
od: Codeceptive Studios
Verzija: 1.0.3.4
Cijena: Besplatno

2 komentara :

  1. Probao sam vise aplikacija za dropbox I mislim da je najinteresantnija I najbolje odradjena bas Rudy Hayna jedan plus veliki za nju.
    Nisam video ovde da pominje neko ali kome treba veliki proctor na cloud servisu moze da koristi cloudmail.ru (ako je ov navodjenje neprimereno ,Dino obrisic ovaj post)

    ReplyDelete
  2. ne nije neprimjereno :) samo sam ja linkove "zabranio" rad spam botova. i moraju proci kroz pregled moj. ako kasnije buzes zelio link okaciti samo napravi precicu i odvojis npr. "cloudmail. ru" i tada ce proci bez provjere.

    ReplyDelete

Ostavite komentar