8.3.14

6snap aplikacija od Rudy Huyn ima novu verziju

6snap Setup
6snap je jedna u nizu aplikacija koje je napravio Rudy Huyn. U 6snap se radi o modernom nacinu dopisivanja, kako je vrijeme proalzilo Instagram i Twitter su uz druge mreze kao Vine evolvirale u Snapchat. Snapchat direktno nije podrzan na Windows Phone zato je Rudy Huyn napradio zamjensku aplikaciju koja ima funkcije koje nemaju ni orginalne verzije Snapchat-a na Android ili iOS.

6snap sluzi za snimanje fotografija na koje cete napisati poruku i poslati prijatelju/prijateljima. Ta poruka je jednokratna i imate mogucnost odabira koliko dugo ce biti vidljiva, maksimalno dozvoljeno je 10 sekundi nakon cega ce biti izbrisana.

Ono sto nemaju ni Android ni iOS verzije Snapchat-a jeste da u 6snap mozete ubaciti fotografiju iz telefona, a kod ostalih OS mora se fotografija napraviti unutar aplikacije. Druga novost jeste sto je Rudy spojio 6snap sa svojom CloudSix aplikacijom i mozete sada fotografije direktno uzimati sa CloudSix aplikacijom sa vaseg Dropbox-a, na jednostavan nacin.

6snap screenshot

Ovo sto vidite iznad su slike iz aplikacije, srednja je login, lijevo vidite nacin snimanja fotografije, dole lijevo na njoj vidite pink broj koji simbolizira broj novih “snapova”, desno onaj zuti broj simbolizira broj novih prijatelja. Na desnoj slici vidimo i Rudy Huyn koji demonstrira svoju aplikaciju sa svojom slikom, na koju je nacrtao nesto i napisao tekst. Dole lijevo na toj slici vidimo broj s kojim odredujemo koliko dugo traje snap, drugo dugme je za snimanje te slike u memoriju telefona, trece dugme se odnosi na snap koji ce se objaviti svim vasim prijateljima koji ce moci pogledati snap naredna 24h.

Sve u svemu nacin kako komuniciramo se dosta promjenio od prvih sms poruka do ovoga, i ovo sigurno jos nije kraj kakve stvari nas cekaju jos.
6snap aplikacija6snap
od: Rudy Huyn
Verzija: 2.8.1.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar