18.3.14

6snap ima nadogradnju i donosi screenshot funkciju

6snap Setup
6snap aplikacija danas opet ima nadogradnju i donosi dvije nove funkcije. Jedna je Screenshot koja ce zabiljeziti trenutni snap koji gledate i snimiti ga u fotografije telefona. Druga funkcija jeste kada saljete “dnevni” snap, mozete odrediti kome je on sve vidljiv.

6snap screenshot

Sada ako zelite snimiti neki snap dok ga gledate pritisnete samo tipku za kameru, i snap ce biti snimljen. U postavkama aplikacije mozete takode odrediti ovu drugu funkciju ko sve vidi vas “dnevni snap”. Rudy kao razvijac ove aplikacije se dugo protivio ugradnji ove funkcije iako su korisnici to zahtjevali. To je radio iz dva razloga, prvo nije imao pristup da ako vi napravite screenshot to onaj korisnik sa druge strane vidi, sada ima pristup tome. Drugi razlog jeste sto je Rudy mislio da Snapchat gubi smisao s tim ako se moze napraviti screenshot.

Zapamtite tokom pravljenja screenshot-a da ce od sada to onaj s druge strane vidjeti. Rudy Huyn se bas trudi da dovede najbolje aplikacije na WP. Bio je u prici i za oficijelnu Tinder aplikaciju nakon sto su povukli njegovi 6tindr sa trgovine, ali je izjavio prije par dana na twitteru da jos uvijek ceka projekat od Tinder-a. Tako da to djeluje kao da su ga zeznuli, obecali su radnju ako on povuce svoju 6tindr i nakon toga nista.
6snap aplikacija6snap
od: Rudy Huyn
Verzija: 2.9.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar