27.3.14

Nove nadogradnje aplikacija dodaci+informacije i Migram beta

Store logo

Nokia Extras & Info


wp_ss_20140129_0002
Nokia Extras & info je aplikacija koja se nalazi u postavkama vaseg Nokia Lumia telefona i koja donosi informacije o sluzbenim aplikacijama koje rade u pozadini sistema. Osim toga vidite u aplikaciji Extras & info jednim pogledom koji Nokia firmver trenutno imate. Aktuelni je “Lumia Black” koji bi trebali vec svi imati.

Migram beta


Migram beta screenshot 1

Migram beta je zamjenska aplikacija za Telegram i koja ima veoma dobre mogucnosti da postane oficijelna Telegram aplikacija s obzirom da je veoma dobro rangirana u svakoj trgovini Windows Phone aplikacija. Danas i ona ima nadogradnju koja donosi porpravke gresaka i stabilnosti aplikacije. Primjecuje se brzi rad aplikacije, a drugo sto se primjeti jeste da je Live Tile malo bolje uskladen. Live Tile aplikacije takode ima novi izgled.
Migram BetaMigram Beta
od: Mikhail Babich
Verzija: 0.0.4.48
Cijena: Besplatno

6 komentara :

  1. Imam problem sa kodom,nece da ga prihvati...

    ReplyDelete
  2. S kojim kodom tacno? u Migram mislis kada se prijavljujes?

    ReplyDelete
  3. Da,sa tim kodom,dobijem kod,i kad ga unesem dobijem obavestenje da je problem sa beta verzijom i daje mi mogucnost da pisem autoru,sto sam i uradio

    ReplyDelete
  4. I treba javiti tako razvijacu. Da li je moguce da je kod star bio?! mislim da si dobio kod pa cekao vise od 24h da ga uneses?

    ReplyDelete
  5. Nee,istog momenta kad sam dobio kod pokusao da ga unesem..i izbaci mi sledecu gresku "Occured some error in beta version.Click OK to send eror to developer"...

    ReplyDelete
  6. veoma čudno, ali dobro je sto si poslao jer u tom email-u ima i crash report zašto je uopste doslo do greške. I on kao razvijač će to vjerovatno ispraviti čim ima vremena malo za to.

    ReplyDelete

Ostavite komentar