18.3.14

Instagram Beta ima nadogradnju

IMG_4222
Instagram Beta od danas ima nadogradnju sa novom funkcijom za lockscreen. Moram vam odma reci da postoje problemi sa tom novom funkcijom kod nekih korisnika. Dosta se korisnika zali na to da nakon postavljanja Instagram Beta aplikacije za lockscreen aplikacija ne radi, nakon slijedeceg paljenja se samo srusi. Ja sam isprobao i isto mi se desava, a na lockscreen prikazuje standardnu sliku Instagrama umjesto ono sto bi trebala.

Ako se vama to desi, onda odete samo u postavke telefona i pod “lockscreen” postavite neku drugu aplikaciju i nakon toga ce te moci otvoriti Instagram Beta.

Instagram app

U sustini bi trebala ta nova funkcija dodavati slika vasih prijatelja sa instagrama, i lijepo je zamisljeno i kod nekih radi ta funkcija i lijepo i izgleda. Razvijaci su izgleda izbacili tu funkciju i bez nekog testiranja.

Pored ove greske jos uvijek nisu rijesili brzinu skidanja fotografija, i sa konekcijama od 10Mb/s slike zna ocitavati po 4-5 minuta. To za Instagram jednostavno nije prihvatljivo, jer oni nisu neki amateri, i imaju ekipu ljudi koji razvijaju ovu aplikaciju i to nisu rijesili jos. Dobro, oni su od pocetka odma jasno rekli ovo je beta aplikacija, ali koliko dugo zele vuci ovo beta za sobom?! Korisnicima ako se ne svidi oni ce preci na druge alternative, to je logicno.
Instagram aplikacijaInstagram beta
od: Instagram
Verzija: 0.4.0.0
Cijena: Besplatno

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar