27.3.14

Microsoft BiH dobio novog direktora

10006921_446393485493093_1312151259_n

Od jucer Microsoft BiH ima novog direktora. Ime mu je Omar Krivosija. Omar Krivosija dolazi na poziciju direktora nakon nesto vise od 4 godine rada u kompaniji gdje je bio zaduzen za odjel “odnosi sa kljucnim klijentima i velikim korisnicima Microsoft-a BiH”.

Nakon imenovanja za direktora Omar se oglasio i na slijedeci nacin:

U vođenje ove kompanije krećem s velikom motivacijom i energijom kojom želim osigurati uspješno poslovanje i svjestan sam odgovornosti koju preuzimam.  Moj prvenstveni zadatak, ali i svih zaposlenih, je da odgovorimo na potrebe naših korisnika i na sve trendove koji nas okružuju i očekuju.  Naš zadatak je da nastavimo sa kontinuiranom promocijom upotrebe informacionih tehnologija u cilju modernizacije poslovanja i ostalih aspekata bosanskohercegovačkog društva kao što su obrazovanje i javna uprava, te povećanje IT vještina svih stanovnika BiH. To možemo postići kontinuiranom saradnjom sa našim partnerima, korisnicima i ICT stručnjacima.

Mi zelimo sve najbolje novom direktoru Microsoft-a BiH i da ispuni sve svoje ciljeve u svrhu unapredenja Microsoft-a i samim tim i Windows Phone-a na podrucju BiH.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar