8.3.14

Demonstracija Wifi Sense u WP8.1

Windows Phone 8
Kako smo ranije pisali Wifi postavke ce imati malo vise postavki u WP8.1 i Unleashthephones nam donose opet jednu malu video demonstraciju toga sta nas ceka u slijedecoj velikoj nadogradnji WP8.1.



Na videozapisu vidimo podesavanja da ugasimo Wifi za odreden broj sati, pored toga vidimo slicno kao Data Sense da ce i Wifi Sense ustediti na internet potrosnji “usput”. U postavkama za Wifi Sense vidimo i dijeljenje Wifi mreze “koje korisnik odabere” i ispod imamo spisak kontakata (Skype, Outlook, Facebook) koji mogu da koriste vas podijeljeni Wifi pristup. Jos samo 24 dana je ostalo do prezentacije WP8.1.

izvor: WPC

8 komentara :

  1. Vjerojatno je bilo receno, no propustio sam pa molim info: hoce li Win 8.1 raditi na Lumiji 520?
    hvala!

    ReplyDelete
  2. DA, wp8.1 stize za sve dosadasnje WP8 uredaje. od najslabijeg do najjaceg.

    ReplyDelete
  3. Wifi sharing :D

    ReplyDelete
  4. Da li je istina da sa 8.1 stize i fingerprint scaner? Negde sam i to procitao.

    ReplyDelete
  5. Mozda stize podrska u sistemu za to ali trenutno nijedan Windows Phone nema ugraden dio za to da bi mogao citati otiske prstiju.

    ReplyDelete
  6. Da tu pise "to support fingerprint scanner" to znaci podrska stize, ali trenutno nijedan Windows Phone nema hardver ugraden za to. Jer mora postojati nesto ssto cita otisak prsta. Ne moze se samo staviti na zaslon i on da ocita jer on ne sluzi za to.

    ReplyDelete
  7. Koji je tacan datum kada stize wp8.1 mislim prvo za developere?

    ReplyDelete
  8. Jos nije ni WP8.1 zvanican tako nije ni datum. ali pricaju da ce pustiti odma tokom prezentacije ili odma nakon tj. isti dan. samo se brinem, mozda ovaj put puste 2.4. samo za odabrane razvijace. nekako imam taj utisak zadnjih dana.

    ReplyDelete

Ostavite komentar