13.3.14

Cafe.ba ima slijedecu nadogradnju

Cafe
Aplikacija cafe.ba ima slijedecu nadogradnju i izgleda da je razvijac ispravio neke greske koje su postojale u prosloj verziji. Sada se temperature prikazuju normalno i primjetim da je slika glavne plocice sada u boljem kvalitetu i tacnoj rezoluciji. Lijepo je vidjeti da razvijaci rade konstantno na svojim aplikacijama kao sto to radi razvijac ove aplikacije. Ako primjetite vi korisnici neke promjene slobodno javite ispod u komentarima.
Cafe.ba aplikacijaCafe.ba
od: Jovica Rikanovic
Verzija: 1.2.0.0
Cijena: Besplatno

2 komentara :

  1. Druze Dino primetio sam u Cafe.ba da se brze ocitavaju novosti i da je aplikacija brza.Mozes li i ti u WP novosti da malo ubrzas,nekako kada udjem sporo ucitava i posle kada kliknem neki clanak,ucitaje dugo clanak.Nije do telefona,jer brat koristi Lumiu 920 a drug 820,malkice mi je spora.Cafe.ba je bilo spora ali sada je bas brza :) Inace kada uvedes deljenje clanka ono kao u placenoj i malkice ubrzas bice vrh inace sve pohvale za rad :)

    ReplyDelete
  2. Da ima ta aplikacija koju i ja koristim da bi svakome odgovorio bil oto na WP Novosti ili sire. A nije problem kasnije ugraditi komentare u aplikaciju, za to postoji jednostavna API koji cu koristiti da napravim lijepe i korisne komentare u aplikaciji. Postoji prepreka u djelovima svkaog clanka, primjera radi videozapisi sa youtube njihvoe linkove bi morao svaki izdvojiti i napraviti dugme kao u WP Central da ako zelis video moras otici desno ili negdje na drugi zaslon pa onda pustiti ga. To isto vazi i za aplikacije, ono sto ima na dnu da kliknes jednostavno na ime aplikacije ili bilo gdje u onaj plavi kvadrat i on otvori aplikaciju da je skinete, i to bi morao napraviti posebno dugme pa ko zeli da moze skinuti sebi. I onda postoji jos niz drugih stvari koje treba uzeti u obzir i to zahtjeva puno vremena i kodiranja. A priznajem da je sadasnji nacin spor, posebno na teleofnima ja 2g, E ili takvim konekcijama.

    Napravio sam za sada verziju koju testiram da prikazuje tekst clanka i slike u clanku, ali tu nedostaje recimo da otvoris i snimis sliku, sve to moram kodirati zasebno. Ali onda na kraju zelim da bude nesto bas poput WPC aplikacije.

    ReplyDelete

Ostavite komentar