20.3.14

Adobe Reader aplikacija dobija nadogradnju

Adoe Reader Setup
Adobe Reader je oficijelna aplikacija za citanje PDF dokumenata. Danas nakon dugo vremena i ona dobija nadogradnju koja omogucava umrezavanje sa OneDrive i tako mozete koristiti dokumente direktno sa OneDrive ili ih slati na OneDrive.

Adobe reader screenshot

Ova aplikacija u zadnjoj nadogradnji nudi svoje usluge koje inace i nudi na Desktop racunaru, a to su eksport PDF u Word ili Excel za lakse obradivanje dokumenta i konvertiranje Office dokumenata ili fotografija u PDF format. Te usluge naravno se placaju i kostaju od 3.99€ do 9.99€ mjesecno zavisno koju zelite.

Pored tih usluga koje se placaju ova besplatna aplikacija radi svoj zadatak kako treba, a to je citanje PDF dokumenata. Na WP7 je ova aplikacija imala problema sa memorijom i tako su veci dokumenti stvarali probleme u citanju, nadam se da su i to popravili u zadnje vrijeme.
Adobe ReaderAdobe Reader
od: Adobe Systems Inc.
Verzija: 10.4.0.0
Cijena: Besplatno

4 komentara :

  1. Adobe je app koju ubedljivo najvise koristim. Mozda i WP korustim zbog Adobea. Nisam bas siguran kako rade citaci na Androidu, nisam imao prilike da testiram na jacim androidima. Isao sam na sigurno, WP je proveren, citac je odlican.

    ReplyDelete
  2. Druze dino imas clanke izasao je novi FB sa par sitnica popravki,imas audio i info ekran imas novu aplikaciju lupa za uvecavanje od Nokije i neznam znam da je glupo mozda sto nema za nasu drzavu da napravia clanak o Nokia Mix radiu :)

    ReplyDelete
  3. i know i know. Juce mi je bio slobodan dan :D danas idu sve aplikacije. A sot se tice Nokia MixRadio ona nema smisla kod nas nikako, prvo sto se usluga placa, a drugo sto treba konfigurisati Nokia racun na neku drzavku koja podrzava Nokia MixRadio, a ne zelim da zamacavam nase korisnike oko toga, kada postane dostupna za nasu regiju objavit cu clanak o njoj.

    ReplyDelete
  4. Veoma korisna aplikacija, ja ju na wp7 često koristim.. čitanje knjiga bez problema ide :D

    ReplyDelete

Ostavite komentar