3.5.14

WP Novosti saopštenje

WP Novosti logo stranice 2

Pozdrav dragi čitaoci, prije nekoliko dana je WP Novosti imao svoj drugi rođendan u kojem sam „najavio“ novosti za naredni period. Danas želim saopštiti za ostale o čemu se radi. WP Novosti u svojoj trećoj godini ima prinovu, u vidu dva nova pisca koji će doprinijeti da se naša stranica plasira bolje i kvalitetnije na Balkanu nego do sada. Ta dva nova pisca se zovu Željko Majstorović i Martin Visković. Njih dvojica su bili uvijek veoma aktivni u komentarima, uvijek su davali konkretne komentare i pomagali čitaocima sa svim mogućim problemima.

Od danas će te vidjeti njihove članke i na dnu svakog članka će pisati njihovo ime tako da znate ko je i objavio. Ja sam veoma zahvalan što će se oni pridružiti ekipi jer su fini momci i vi ćete ih upoznati uskoro. Nismo odredili ko će šta pisati jer želimo slobodu za svakog od pisaca da odlučuje o svojim tekstovima.

Što se tiče WP Novosti aplikacije ona će uskoro dobiti nadogradnju da ispod svakog članka piše ime autora, tako da znate ko je šta napisao direktno iz aplikacije. Nadam se da ćete ih lijepo prihvatiti.

5 komentara :

  1. Pavliš Toni03 May, 2014

    Dobrodosli momci ;)

    ReplyDelete
  2. Vladimir03 May, 2014

    Želim vam puno uspeha u radu momci! Pozz iz Srbije:)

    ReplyDelete
  3. Dobrodosli, sto vise ljudi koji znaju to bolje za nas. ZIVILI

    ReplyDelete
  4. wolfjager03 May, 2014

    Veoma lepo Dino jako interesantno ali iz dana u dana ovaj portal raste u jedan ozbiljni izvor informacija i novosti
    Zelim vam uspeh i nadam se interesantnim i ozbiljnim clancima

    ReplyDelete
  5. Ja ovo mnogo citam,ali nisam aktivan u komentarima.. Ovu aplikaciju jedino i koristim na usrranom WP7 ili bolje receno dead platform. Drago mi je, nadam se da ce momci bit aktivni i dobri u svom poslu, sretno!

    ReplyDelete

Ostavite komentar