8.5.14

Basketball Pro Drills (aplikacija od domačeg razvijača)

Basketball Pro Drills Setup

Danas vam predstavljam novu aplikaciju domaćeg razvijača. Njegovo ime je Mirko Ružić. Njegova aplikacija se zove Basketball Pro Drills koja se kako ime samo govori radi o košarci. Aplikacija je za trening u košarci namijenjena, sadrži oko 120 animiranih vježbi sa detaljnim opisom svakog od njih i radi sve čak i offline.

screenshots

Basketball Pro Drills je košarkaška enciklopedija i vrijedna je da je pogledate. U aplikaciji je ugrađen opis vježba koje su potrebne/neophodne za dobre košarkaše, te vježbe su:

  • zagrijavanje
  • dribling
  • šut
  • napad
  • odbrana
  • konficija
  • tranzicija

U aplikaciji će te vidjeti ove oblasti koje smo naveli, imate za izbor tekstualni opis svake metode ili ipak ako želite ima i animirani prikaz koji je fantastično urađen.

Aplikacija je inače plaćena, dobro je urađena i animacije su na nivou, pored toga i super objašnjavaju svaku metodu. Naravno postoji i besplatna verzija koja ima samo manji broj primjera. Tako od ovih 120 metoda u besplatnoj možete isprobati 14 tj. za svaku kategoriju po dvije. Razvijač je zasebno napravio tu besplatnu aplikaciju pa isprobajte je i ako vam se svidi i imate koristi od nje, a sportisti (posebno košarkaši) će imati kupite i plaćenu verziju i podržimo razvijača.

Basketball Pro Drills je trenutno dostupna samo na engleskom jeziku, ali vjerujem da će razvijač se potruditi sa prevodom ako vidi da ima download-a i sa naših prostora.

Plaćena (2,99€)

Basketball Pro Drills Paid qr code download

Besplatna

Basketball Pro Drills free qr code download

2 komentara :

  1. McMatkovic08 May, 2014

    Plus zato sto je razvijac sa naseg prostora ali bez pogresnog shvatanja,kosarka je sport i uci se zna se vec gde a ne preko app. Kosarka=zdravlje.

    ReplyDelete
  2. logicno da se uci i uzivo ali kroz aplikaciju, ako si je skinuo pogledaj slobodno naucis prostorno razmisljanje kako sta gdje. Sto ne zna niko napamet niti se rodio da zna i svaki uspjesni kosarkas je ovo naucio na papiru i nije na terenu. A sada ima na aplikaciji kada odes sa prijateljima recimo na teeren i isprobavas, ucis, praksas se i svoju tehniku.

    ReplyDelete

Ostavite komentar