5.5.14

WP Novosti aplikacija ima nadogradnju

WP Novosti besplatna setup

WP Novosti aplikacije (besplatna i plaćena) imaju od sada nove nadogradnje koje sam pripremio za vas i koje ne donose nove funkcije ali malo bolji prikaz u samoj aplikaciji.

WP Novosti nova app 4

Novo je što ispod svakog članka sada piše ko je ga i napisao (jer ja nisam više jedini koji piše za WP Novosti) i plus ispravljena je sada greska sa satom objave članka koji je uvijek pokazivao dva sata manje nego kada je članak zaista objavljen.

wp_ss_20140505_0011

Pored toga Lock Screen je dobio male promijene, a to sam prvobitno uradio za HTC 8x korisnike jer sam primjetio da kod njih radi užega zaslona i manje rezolucije zaslona lock screen se izreže pogrešno i čak izreže dio naslova koji piše na njemu. Od sada to će izgledati pravilno. Nadam se da uživate u WP Novosti!

Aplikaciju možete preuzeti sa klikom na sliku ispod ili skreniranjem QR koda.

Plaćena

WP Novostiplacena QR Code

Besplatna

WP Novosti besplatna QR Code

6 komentara :

  1. Moguce je :P mada na wp8.1 spremam sada jos nesto novo. tako da ce vjerovatno biti uskoro opet jedan update.

    ReplyDelete
  2. Ja imam HTC 8X i mogu reci da radi aplikacija super .. Svaka cast..

    ReplyDelete
  3. Hvala. :) do sada je bio mali problem samo sa Lock Screen slikom u pozadini na HTC 8x ali to je ispravljeno u ovoj verziji.

    ReplyDelete
  4. Sve pohvale za WP Novosti kao i za Prognoza app!!!Cestitke jer i sajt WPCentral pise o Prognoza aplikaciji!Samo napred!!!!

    ReplyDelete
  5. Dino vidjeo sam da ti imas lumiu 925 pa me zanima tvoje mišljenje o tom uređaju. Mislim je kupit ali neznam ima li kakvih grešaka sa radom na njoj,inače telefon mi se sviđa pa bih rado čuo tvoje mišljenje o njemu,unaprijed hvala :)

    ReplyDelete
  6. Lumia 925 je dobar telefon sve u svemu, ali moram napomenuti da meni smetao AMOLED zaslon, ne samo radi boja jer plavs nije bas plava, bijela nije bas bijela nego ima i "manu" da trepti kada je skoro prazna baterija pa stavis na punjac i koristis telefon tada je u mene kada ga koristim kontrast se mijenjao nenormalno. Ne znam jeli to nornalna greska Amoled zaslona ali sam citao da jsste. Nisam bio jedini nitk je lumia 925 jedina s tim problemom.

    A kome ne smeta to je super telefon. Meni je veoma smetalo jer kontrast skoci sa blagih boja i tonova u sekundi na jake boje i veliki kontrast. Za top model ocekivao sam da takvih stvari nema jer lumia 920 nine to imala jer ima lcd ali nije imala nikakve greske i to sam ocekivao i od 925.

    Pordd toga 925 je ipak dobar uredaj. Ali savjetujem ipak da uporedite lumia 925 i drugu neku lumiju sa lcd kednu pored druge, ne samo start zaslon nego sve provjeriti. Cak onaj sat na glance screen je na 925 plavkast a ne bijel kako bih trebao biti. Mislim nekome to ne smeta ali meni takve anomalije i bojama smetaju vise nego ikakve druge greske :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar