6.5.14

Kreirajte slow motion video zapise uz Slowly

slowly_lede
Nakon što je Microsoft objavio svoju prvu aplikaciju za uređivanje video zapisa pojavila se još jedna aplikacija simboličnog imena Slowly (polako) koja korisnicima omogućuje kreiranje slow motion (usporenih) video zapisa.

slowly_scn1 (1)

Slowly aplikacija ima jednostavno sučelje. Video jednostavno dodate klikom na plus koji vam je ponuđen kada se aplikacija pokrene. Na videu je moguće odabrati više dijelova odjednom na koje želimo primjeniti slow-motion efekt.
Iznos usporenja video zapisa se odabire u postotcima, odnosno 50%, 40% ili 25% stvarne brzine video zapisa.

slowly_scn2

Klikom na “next” pokreće se obrada video zapisa i video se sprema u datoteku po imenu Slowly u vašu galeriju odakle kasnije taj video možete podijeliti na raznim društvenim mrežama.

Jedina stvar koju je potrebno napomenuti korisnicima je da pripaze kod odabira iznosa usporenja. Treba imati na umu da će video malo zapinjati, razlog toga je što kamere na mobitelima većinom imaju brzinu snimanja 30 sličica u sekundi. Kada se brzina videa smanji na recimo 50% taj broj se prepolovi, odnosno video ima brzinu reprodukcije 15 sličica u sekundi.

qr_slowly

5 komentara :

  1. E, pola vesti ne vazi za mene. Nisam aktuelan sa wp8.0

    ReplyDelete
  2. bleckice06 May, 2014

    Aplikacija nije dostupna i potrebno je ažurirati softwere ili je do regije u kojoj se nalazim, ima li tko još sličnu situaciju ?

    ReplyDelete
  3. Dostupna je samo za wp8.1 jer tek on omogucava editiranje video zapisa i ovakvih aplikacija.

    ReplyDelete
  4. Uskoro ce za sve ostale wp8.1 tako da je lijepo znati unaprijed sta te ceka na 8.1

    ReplyDelete
  5. Miralem Suljić07 May, 2014

    Interesantna stvar

    ReplyDelete

Ostavite komentar