13.5.14

m-Intesa aplikacija za bankarstvo

m intesa setup

Windows Phone 8 aplikacija m-Intesa dostupna je za preuzimanje. Intesa SanPaolo Banka je ovim potezom prva Banka u BiH koja pruža svojim korisnicima usluge mobilnog bankarstva i Windows Phone 8 aplikaciju.

Aplikacija omogućava jednostavno korištenje mobilnog bankarstva bilo gdje da ste. m-Intesa bankarska aplikacija nudi slijedeće funkcije:

  • Uvid u sve proizvode koje koristite u ISP Banci (računi, štednja, krediti i kartice)
  • Usluge plaćanja u zemlji sa nižim naknadama
  • Usluge transfera novca i konverzije
  • Upravljanje uzorcima i paketima
  • Prikaz važeće kursne liste Banke
  • Kalkulator konverzija
  • Pregled novosti i vijesti Banke
  • Mnoge druge pogodnosti

Sigurnost ove aplikacije stoji na prvom mjestu, preuzimanjem m-Intesa aplikacije instalira se softverski token koji osigurava potpunu sigurnost rada. Pristup usluzi nije moguć bez lozinke koja je poznata isključivo vama. U slučaju gubitka ili krađe mobilnog uređaja, pored zaštite pristupa aplikaciji lozinkom, pristup usluzi od strane uređaja moguće je i naknadno onemogućiti korištenjem ELBA Flex aplikacije, stranice za pregled i deaktivaciju uređaja ili kontaktirajući najbližu poslovnicu banke.

Da biste postali korisnik usluge m-Intesa, posjetite najbližu poslovnicu banke. Spisak poslovnica možete pogledati i ovdje – www.intesasanpaolobanka.ba. Više o aplikaciji i uslugama možete saznati ovdje – aplikacija i usluge.

Aplikaciju možete preuzeti kao i do sada klikom na sliku ispod ili skeniranjem QR koda.

m-intesa qr code setup

Izvor: MSDN BiH

10 komentara :

  1. Svaka cast kad bi druge banke se sjetile da naprave aplikaciju bilo bi extra,steta sto nema ove banke u mome mestu odmah bih presao.

    ReplyDelete
  2. Sve bi bilo dobro da aplikacija radi ali kod mene na htc neradi ..

    ReplyDelete
  3. Oooooo, krenuli su i bankari sa wp aplikacijama u BiH.
    Čim jedna velika banka napravi svoju wp aplikaciju, druge odmah prate trendove.

    U HR su isto prije "par dana" izašle app za RBA i PBZ (Intesa), čeka se još Zagrebačka (Unicredit) koji su rekli da uskoro stiže, Hypo i Splitska (možda jednoga dana).

    ReplyDelete
  4. Ide li za raiffiesen?

    ReplyDelete
  5. Mislim da će uskoro još njih napraviti svoje aplikacije za korisnike. :)

    ReplyDelete
  6. Kako mislite ne radi? Moze li malo detaljnije da rijesimo taj problem?

    ReplyDelete
  7. Da, za Hrvatsku sam bas pratio dešavanje i baš je tako bilo, jedno vrijeme tišina dok sada ima već par bankarskih aplikacija. Ovako kada vide da ima već druga banka app onda će i oni požuriti

    ReplyDelete
  8. Raiffeisen u Bih nažalost još nema svoju app, to možete upitati u banci direktno.

    ReplyDelete
  9. Druze ja inace koristim ELBU od intese i cim je ova aplikacija pustena ja sam je instalirao..medutim app radi dobro mislim jedan dio ne blokira kak se kaze teftera provjera racuna ok ali placanje racuna neide kod mene je problem da ukoliko zelis platiti nemozes unijeti iznos uopste neotvori tastaturu za unos cifre ko bude instalirao app neka odma proba placanje ..pozz dino

    ReplyDelete
  10. da, hvala sto si tako fino objasnio sada mogu razvijaći aplikacije, ako pročitaju članak, ispraviti postojeće greške. Ovo je verzija 1.0 tako da vjerovatno ima grešaka i vjerujem da se i vama to pojavilo.

    ReplyDelete

Ostavite komentar