30.5.14

Onefootball Brasil aplikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo

Onefootball setup

Većina ljudi zna da se bliži Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, a mi smo tražili jednu aplikaciju koja će za vas pokrivati sve važne novosti, kao i statistike, rezultate, ekipe i njihove igrače. Naišli smo na Onefootball (koja se prije zvala ifootball), aplikacija je dostupna za skoro sve mobilne operativne sisteme, od iOS, Android, Windows Phone, Windows 8, Amazon, Samsung apps, BlackBerry, i Nokia Store za Symbian i Asha uređaje.

 

screenshot 1

 

Ekipa koja pravi Onefootball je odlučila da napravi posebnu verziju za Brazil koja se zove i Onefootball Brasil. Aplikacija Onefootball Brasil služi za Svjetsko nogometno prvenstvo koje počinje za manje od dvije sedmice. Ova edicija koja je za Svjetsko prvenstvo samo je dostupna za iOS, Android i Windows Phone 8 i 8.1.

 

screenshot 2

 

Onefootball Brasil ima slijedeće funkcije:

  • Vijesti svake ekipe na Svjetskom prvenstvu.
  • Opširne informacije sa socijalnih mreža vezane za Svjetsko prvenstvo.
  • Live Ticker za sve igre turnira.
  • Statistike uatkmica, statistike igrača, raspored utakmica i rezultati.
  • Push notifikacije za vijesti, dogašaje kao početak utakmice, kraj utakmice, golovi itd.
  • Video zapisi sa pres-konferencija.
  • Izvještaji prije i poslije utakmica, za sve utakmice.
  • Otvorene diskusije direktno iz aplikacije (ako se prijavite u aplikaciju – besplatno), diskusije i komentiranje je moguće na utakmice kao i na članke.
  • Ocjenjuj koja će ekipa pobijediti u svakom dvoboju.

 

screenshot 3

 

Onefootball Brasil zaista ima sve potrebne informacije za sve one koji su ljubitelji ovog sporta. I vrijedi je skinuti. Aplikacija je sponzorisana od VW i zbog toga ima reklame u aplikaciji ali samo o VW. Preuzmite aplikaciju ispod klikom na sliku ili skeniranjem QR koda.

 

QR code setup

6 komentara :

  1. Srbi nemaju potrebu za ovom app. Oslobodili nas fudbaleri :P Cenim da ce Brazil da pregazi sve, Nemci su me na proslom prvenstvu odusevili igrom, samo su na kraju plasljivo odigrali protiv Spanije. Spanja ima znanja ali mi deluju potroseno. Toliko o ovoj aplikaciji :)

    ReplyDelete
  2. Pa Srbi mogu isto navijati za nekog drugog. Jesu njemacki prosli put bili fantasticni. Aplikacija vrijedi svakako za prikupljanje informacija. A ima i Onefootbal (bez ovog brasil) i odlicna je za klubski fudbal.

    ReplyDelete
  3. Koristim Goal Live i Sofa score. Cenim da mi je to dovoljno da dobijem sve infornacije. Valjalo bi da se napravi app koja uzima podatke sa rezultati.com, da ima sve detalje kao web strana i da bude brza u promenama rezultata kao web strana.

    ReplyDelete
  4. Pa evo imaju app za Android i iOS, da ih mozda kontaktiras i pitas da naprave i za WP?

    ReplyDelete
  5. U bre, pa oni vec imaju za ostale. Nisam provalio.

    ReplyDelete
  6. Vladan Vukajlovic12 June, 2014

    Onefootball Brasil ima nadogradnju

    ReplyDelete

Ostavite komentar