26.5.14

Poplave.eu aplikacija za Windows 8.1

Screenshot.346465.1000000
Nakon što smo objavili članak o SerbiaFloods aplikaciji tražili smo i neku koja je za BiH, naletili smo na Poplave.eu aplikaciju koju je napravila Jelena Miodragović za Windows 8.1.

Poplave.eu aplikacija služi da bi se građani Bosne i Hercegovine mogli bolje informirati o događajima vezano za poplave. Aplikacija sadrži sve važne informacije za račune donacije kao i brojeve za pomoć. Informirani će te biti i preko ugrađenog Twitter sadržaja koji prati hashtagove kao #poplavabih. Pored toga poplave.eu aplikacija ima i mapu na kojoj je zabilježen svaki crveni križ u BiH uz informacije kao broj telefona i adresa.

Screenshot.346465.1000003

Aplikaciju za Windows 8.1 možete preuzeti preko ovog linka – poplave.eu. Aplikacija je trenutno samo za Windows 8.1, a Jelena nam je rekla da će pokušati izdati i WP8 verziju. Ako niste još preuzeli Windows Phone 8 aplikacija za Srbiju, evo link i do nje. – SerbiaFloods.

2 komentara :

  1. Lijepa aplikacija, sviđa mi se što je i Twitter ugrađen. Jedino da je možda samo malo veći font u "info" rubrici i u rubrici "pomoć", ništa više.
    :)

    ReplyDelete
  2. Jelena Miodragovic26 May, 2014

    Hvala na sugestiji, potrudicu se to da ispravim u prvom update-u koji cu pustiti ovih dana. Otvoren je i RSS do kraja. Ukoliko imate jos neke primedbe, pitanja, pohvale saljite mi mail na jelena-miodragovic@live.com :)

    ReplyDelete

Ostavite komentar