3.4.14

Nove mogučnosti Skype aplikacije u WP8.1

skype-logo

Skype je na svom blogu demonstrirao kako će Skype bolje raditi na Windows Phone 8.1 nadogradnji. Naime uskoro ćemo moći voditi obični GSM poziv i bez ikakvih problema preći na Skype poziv, pod uslovom da drugi korisnik isto ima WP8.1. Pored toga demonstriraju kako će Cortana imati uticaja i kako će moći pokretati Skype pozive za vas govornim uputama.

Pogledajte videozapise ispod kako Skype postaje polako ali sigurno sve više dio Microsoft porodice, a posebno WP8.1. Prvo je prikazano prebacivanje običnog poziva u Skype poziv, a drugo kako možete koristiti Cortanu da pokrenete Skype poziv.

izvor: Skype

4 komentara :

  1. Vladimir04 May, 2014

    Hteo sam da prijavim da kod mene ne radi skype kad mi je ugasena aplikacija tacnije kad nisam u njoj a kad sam u aplikaciji sve radi besprekorno! Lumia 625 - win8.1

    ReplyDelete
  2. Vladimir04 May, 2014

    Nadam se da ce to ispraviti zvanicni update inace aplikacije nema svrhe..... :)

    ReplyDelete
  3. To se desavalo korisnicima i ranije. ne znam do cega je. aplikacija treba biti dozvoljena u "battery sense" jer bez toga vjerovatno nece raditi.

    ReplyDelete
  4. Vladimir04 May, 2014

    Bio da proverim cak sam i cekirao ono pri dnu sto pise da bude dozvoljeno cak i ako je ukljucena stednja baterije...probacu da obrisem aplikaciju pa da je ponovo instaliram, pa se javljam....

    ReplyDelete

Ostavite komentar