2.4.14

Nokia Lumia 930 – Icon

BkOKWJ8CQAANIlR

Nokia Lumia 930 pred samu BUILD konferenciju. Evleaks i ovaj put nam donosi novu fotografiju na kojoj vidimo vjerovatno Nokia Lumia 930 koja je identična sa Lumia Icon (Verizon), ali uz malu razliku da ima više boja za izbor. Kruže neke glasine da će se ovaj uređaj tek prezentirati 19. aprila, a ne večeras. Uskoro sigurno dobijamo i više detalja o ovom uređaju. Da li bi volili ovakav uređaj kao Lumia Icon – 930?

izvor: evleaks, GSM arena

8 komentara :

  1. Odličan nasljednik 920

    ReplyDelete
  2. vidjet cemo samo da povecaju autonomiju baterije

    ReplyDelete
  3. Smatram da ako je identican sa Lumia Icon ,L930 bice najpozeljniji telefon i ne samo medju ljubiteljima WP telefona,ovako ukockan bice pravi Vuk medju jaganjcima ;)

    ReplyDelete
  4. Da, i eto ispostavilo se da ce Icon biti dostupan i nama :) samo ce nositi vjerovatno 930 u imenu umjesto Icon.

    ReplyDelete
  5. Vjerovatno ce biti bolji jer Icon ima 2420mAh bateriju, a Lumia 920/925 i ostali 2000mAh. Jos ima OLED zaslon koji doprinosi manjoj potrosnji. Ali sve cemo vidjeti jos. Mozda Nokia promijeni jos malo specifikacije...

    ReplyDelete
  6. Jeste odlican model. Bas kao sto je Lumia 920 bila Top model prvi, ovo je kao novi Top model i pored Lumia 1520 mnogi kazu da je 1520 velik previse pa ovaj dode odlican sa 5" i sa full HD zaslonom.

    ReplyDelete
  7. Odlican :) Kada izadjem mjenjam moju Nokiu Lumiu 1020 za ovo :)

    ReplyDelete
  8. Moje skromno misljenje je da je Elop katastrofalno prestavio Lumia 930 mobitel.Kao da mu se negdje zurilo.Jednostavno bila slicna Icon Lumiji ili ne,ako im je to fleagship model trebao se zabaviti s njom i reci nesto vise o modelu,pogotovo o hardverskim specifikacijama.I za nas krajnje korisnike na prostorima bivse drzave bice cijena pravo malo bogastvo!!!Elop je svakako samo donosio propast.

    ReplyDelete

Ostavite komentar