3.4.14

Here Drive+ za sve korisnike WP8.1

driving

Nokia ima jedno malo iznenađenje za sve korisnike WP8.1, uz ovu nadogradnju će moći svi koristiti Here Drive+ besplatno! Bez obzira da li vi imate Nokia Lumia 520, HTC 8s, Samsung Ativ S ili Nokia Lumia 1520 - Here Drive+ će biti za sve besplatno dostupna.

Here Drive je bila inače dostupna za ostale proizvođače jedini njen „problem“ je bio što je omogućavala samo navigaciju u jednoj državi. A uz dodatnu naknadu se moglo skinuti i Here Drive+ koja dozvoljava navigaciju u svim državama. Here Drive+ omogućava navigaciju u 97 zemalja svijeta, uz veoma precizne i veoma dobro označene ulice i 3D objekte. Uz Here Drive+ Nokia dozvoljava i korištenje Here Transit za sve korisnike.

Nokia spajanjem sa Microsoft-om pokazuje svoje prve znakove da se sklapaju potpuno u jednu kompaniju, a ne da su dvije kompanije pod jednim krovom. Mnogi korisnici smatraju Here mape najboljim trenutno, a Nokia se potrudila godinama da to i dostigne. iOS korisnici kažu da bi vrijedilo imati ovu aplikaciju u njihovoj trgovini i čak bi bili spremni da plate za nju.

set2

Here mape se svakodnevno mijenjaju i dodaju se nove ulice, nazivi ulica, brojevi kuća i drugi detalji. I svaki korisnik može interaktivno predlagati čak nazive ili ispravke mapa na here.com. Ulogujte se tamo i pokušajte promijeniti neki pogrešan naziv i vidjet ćete da će se razmotriti vaša primjedba/sugestija.

izvor: 360.here.com

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar