30.1.16

Windows 10 Mobile konfiguracijska nadogradnja dostupna za Insajdere

Nadogradnja setup novi
Windows Insajderi mogu sada preuzeti novu konfiguracijsku nadogradnju koja ne donosi nove funkcije ili poboljšanja ali sprema uređaj na narednu nadogradnju Windows 10 Mobile koja predstoji. Gabriel Aul se povodom toga također oglasio i poslao slijedeće:
 
Danas šaljemo novu konfiguracijsku nadogradnju za Windows 10 Mobile Insajdere na bržem načinu primanja nadogradnji. Ova nadogradnja priprema uređaj na primanje naredne kumulativne nadogradnje, kao i ispravke na strani klijenta (korisnika) radi boljeg iskustva nadograđivanja. Nema primjetnih promjena u ovoj nadogradnji.“
 
Windows Insider config update screenshot
Kao i do sada ova nadogradnja izgleda samo mijenja port prema kojem će se uređaji usmjeriti za preuzimanje nove nadogradnje i time Microsoft otvara vrata za novi Windows 10 Mobile Insider build. Kumulativne nadogradnje su tu da popravke opšte greške i poboljšaju sistem u radu, to je prijeko potrebno za Windows 10 Mobile jer korisnici koji imaju manji prag tolerancije vjerujemo da se neće mučiti sa greškama kao Windows Insajderi.
 





0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar