5.1.16

Microsoft se udružio sa Volvom kako bi Microsoft Band 2 imao bolju integraciju sa automobilima

Microsoft-Band-2
Microsoft Band 2 iako je fitnes narukvica za praćenje fitnes aktivnosti ipak ima neke od funkcija pametnog sata kao što su poruke, pozivi, email i kontrole zvuka muzike koja se reproducira sa telefona. Sada je Microsoft objavio partnerstvo sa Volvom (automobilskom kompanijom) o novom sistemu koji će imati Volvo vozila i koji će raditi sa Microsoft Band 2 radi upravljanja unutar automobila glasovnim uputama.
 
Korisnici će moći pokretati i manipulirati grijanje, zaključavati vrata, paliti svijetla ili čak uključivati sirenu. To sve je moguće i na daljinu preko Microsoft Band 2 i korisnik se ne mora nalaziti unutar samog automobila.
 
Nedavno su Volvo i Microsoft imali projekat oko HoloLens koji su iskoristili kako bi korisnicima prikazali automobile što bolje u virtualnoj stvarnosti. HoloLens bi mogao prikazati svaki mali detalj nekog automobila bez da se stvarno nalazi ispred vas.
 
 
Microsoft i Volvo nastavili su suradnju i što dolazi u budućnosti je ograničeno samo tehnologijom i ljudskom fantazijom ali vjerujemo da ćemo u bliskoj budućnosti zahvaljujući ovakvim projektima vidjeti automobile potpuno automatizirane i mehanički pokreti za pokretanje automobila će biti smanjeni na glasovne upute.
 

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar