10.1.16

Audio Extractor - nova domaća aplikacija za Windows 10

Audio Extractor setup manji

Audio Extractor je nova aplikacija razvijača Igora Jovanova, o njemu smo pisali prije par mjeseci kada je izdao aplikaciju državni posao o kojoj možete pročitati ovdje. Sada se javlja sa novom aplikacijom nazad, a suština aplikacije jeste da preuzima ton sa Youtube videozapisa i sprema ih u vašu medijsku biblioteku uz meta tagove koje vi odredite.

 

Audio extractor screenshot 01

Aplikacija je veoma jednostavna i nalazi se još u verziji 1.0, razvijač je nam rekao da će kasnije ugrađivati dodatne funkcije ali za sada aplikacija ispunjava glavni i osnovni zadatak. Imali smo neko vrijeme da je testiramo i moramo priznati radi veoma dobro za prvu verziju. Korištenje je veoma lagano, korisnik kopira samo url iz web preglednika nekog Youtube videozapisa i zatim prenese ga u aplikaciju (paste).

 

Audio Extractor zatim počinje sa svojim poslom i pročita podatke videozapisa i počinje preuzimanjem muzike/tona. Nakon što preuzme aplikacija će ponuditi izvođača, titl i naslov album-a koji su preneseni sa Youtube ali korisnik može promijeniti u nešto što njemu više paše i zatim spremiti pjesmu/ton u biblioteku pritiskom na dugme “Save in my music library!”.

 

Nakon spremanja će pjesma biti dostupna i aplikacije kao Groove Music će je očitati bez ikakvih problema. Kvalitet tona je veoma dobar i format u kojem aplikacija sprema pjesme je .m4a. Aplikacija je potpuno besplatna ali ima modus da se kupi i s tim se stimulira razvijač da radi dalje na ovoj aplikaciji.

 

Napomena: Razvijač dodatno napominje da Youtube servis zna pomalo biti sporiji i spremanje pjesme/tona može biti nekad sporije i čak do 20 sekundi nakon preuzimanja. U našim testovima sve je brzo i glatko išlo i nadamo se da će i kod vas.

 

Dodatak

 

Razvijač aplikacije je odlučio da će od naredne verzije ipak biti plaćena aplikacija sa 7 dana probnim periodom.

 

Preuzmite aplikaciju Audio Extractor za Windows 10 Mobile ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar