7.1.16

Netflix postao dostupan u BiH

Netflix

Netflix je vjerovatno najpopularniji striming servis na svijetu i od danas je dostupan i u BiH. Netflix pruža online sadržaj kao filmove i serije za određenu cijenu korisnicima potpuno legalno i u najboljoj kvaliteti. Danas na CES CEO netflixa je rekao „Danas doživljavate rađanje nove globalne Internet-TV-mreže“ i korisnici širom svijeta sada mogu uživati u ovom servisu zahvaljujući internetu.

 

snip_20160106235935

Ovaj servis ne samo da je dostupan na računarima nego i na tabletima i telefonima kroz razne aplikacije i na skoro svakom sistemu. Windows 10 aplikacija Netflixa je već u izradi ali za sada imaju već Windows 8.1 i WP8.1 aplikaciju koju možete preuzeti ispod.

 

Mi smo generalno zagovornici legalnih puta konzumacije medija jer kako bi gledali dobar film ili slušali dobru muziku autor mora imati novac ako bi stvorio prvobitno film/muziku i druge sadržaje, sa piraterijom to ne i bilo moguće. Netflix nudi besplatno jedan mejsec da isprobate servis i pogledate da li vam paše sadržaj jer nisu sva govorna područja podržana pa je tako sadržaj ograničen na 20 jezika, među njima je najpopularniji engleski.

 

 

Preuzmite Netflix aplikaciju za WP i Windows ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar