28.1.16

Ringtone Maker Beta aplikacija

Ringtone Maker Beta Setup

Ringtone Maker Beta aplikacija će korisnicima pomoći da izrežu neku pjesmu na odgovarajuću dužinu koju prihvata Windows 10 Mobile za melodiju. Limit od 40 sekundi za melodiju postoji već neko vrijeme i razlog je prilično jednostavan, prilikom zvona telefona ta melodija se učitava u memoriju telefona i aktivno se koristi i troši memoriju. Zamislite da neko ubaci pjesmu dužine 2-3h kao melodiju i onda se čudi šta je sa sistemom kada telefon zvoni.

 

Microsoft je svjesno stavio taj limit i logično je da postoji. Ipak je omogućeno na neki način preko aplikacije kao što je ova ili za WP8.1 aplikacija koju je napravila Nokia da se izrežu pjesme na dužinu koja je potrebna za melodiju.

 

Ringtone Maker Beta Screenshot 01

 

Ringtone Maker aplikaciju je izdao Microsoft i napravljena je za Windows 10 Mobile uređaje. Prati dizajn i kvalitet uwp aplikacija što će korisnici i primijetiti. Beta tag nosi jer vjerovatno ima još bagove koji će biti ispravljeni. Aplikacija možda nije trebala ni biti puštena još uvijek ali su je korisnici otkrili i objavili.

 

Preuzmite Ringtone Maker Beta za Windows 10 Mobile ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar