18.1.16

6tag i Mreža+ aplikacije danas imaju nadogradnje

Store novi Setup

6tag je zamjenska aplikacija za Instagram i danas ima novu verziju koja donosi poboljšavanja u korisničkom sučelju za veće uređaje kao Lumia 1520, 1320, 640XL ili 950/950XL. Slova su sada malo sitnija i prilagođena sistemu, što nisu bila do sada.

 

Uz to razvijač je izjavio kako nosi i najnovije API Instagrama kako ne bi bilo problema sa aplikacijom. Univerzalnu 6tag aplikaciju će razvijač također započeti uskoro.

 

6tag novi screenshot

 

Preuzmite 6tag aplikaciju za WP ovdje.

 

Mreža+

 

Network-Windows-Phone-app-620x517

 

Mreža+ postaje sada Network Services ili Mrežni servisi. Ne znamo tačno šta donosi ova nadogradnja ali vjerovatno se radi o ispravkama grešaka. Mreža+ aplikacija služi za dodatne postavke kao poziv na čekanju i preusmjeravanje poziva. Nakon instalacije aplikacije ista se nalazi u postavkama telefona, a ne na spisku instaliranih aplikacija.

 

I objašnjenje korisnicima jer vidimo da imaju problema sa tim. Aplikaciji jesu potrebna razna odobrenja sistema ali aplikacija i oficijelna isto kao što je sistem i ne trebate brinuti zašto aplikacija koja je za pozive zadužena koristi te ovlasti koje koristi jer je od Microsofta i također aplikacije se ne može deinstalirati jer je dio sistema, bez nje ne bi neke funkcije radili.

 

Pored toga neke funkcije ove sistemske aplikacije zavise od vašeg mobilnog operatera i da li on dozvoljava iste.

 

Preuzmite Mreža+ aplikaciju za WP ovdje.

0 komentara :

Post a Comment

Ostavite komentar