1.2.15

Xbox Music i WP Novosti plaćena aplikacije imaju nadogradnje

Xbox Music

 

Music App Setup 2

 

Xbox Music ima još jednu manju nadogradnju nakon one koji smo objavili 29.01. Nova verzija ove aplikacije je sada 2.6.657.0 i izgleda samo je brzi bug fix za grešku koju su imali korisnici nakon prošle nadogradnje, a to je bilo nemogućnost otvaranja aplikacije. I evo dobrog primjera za skeptike nadogradnji zašto je bitno uraditi nadogradnju, korisnici su ustanovili grešku i javili je razvijačima, razvijači su brzo reagovali i ispravili greške i svi zadovoljni. A da su se korisnici ponašali skeptično i u smislu „ne instalirajte ovu nadogradnju“ nikad se greška ne bi otkrila, a aplikacija bi stajala na onom mjestu bez funkcija i sa greškom.

 

Preuzmite nadogradnju ispod klikom na fotografiju ili skeniranjem QR koda.

 

qr_xbox_music_1

 

 

WP Novosti (plaćena)

 

WP Novosti mockup 2 manji

 

WP Novosti plaćena verzija je dobila još u petak uvečer novu nadogradnju koja je donijela mali bug fix i uz to novost na aktualnim članku koju vidite ispod na fotografiji. Naime sada je moguće da pogledate prve redove članka i ako vas zanima otvorite ga pritiskom bilo gdje kao i do sada ili zatvorite aplikaciju ako vas ne zanima.

 

WP Novosti placena strelica

 

WP Novosti plaćena verzija košta 0,99$ ili 0,99€ i možete je preuzeti ispod klikom na fotografiju ili skeniranjem QR koda. I da, ova verzija se ne ruši kao besplatna verzija. Besplatna verzija i nadogradnja za nju su već na putu i uskoro će ovu funkciju kao i ispravke imati i korisnici besplatne verzije.

 

WP Novostiplacena QR Code

2 komentara :

  1. vec vise od mjeseci mi neradi aplikacija glazba samo pise strujanje i da nema pjesama a preko drugih playera mogu slusati muziku mozeli me neko posavjetovati

    ReplyDelete
  2. Ne znam iskreno do cega moze biti, je li moze screenshot?

    ReplyDelete

Ostavite komentar